کد خبر : 98377
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۲ - 09:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مجلس در راس میوه‌‌وتره‌‌بار!

مجلس در راس میوه‌‌وتره‌‌بار!

به گزارش سایت خبری مدآرا، گزارشگر خبر ۲۰:۳۰ در اقدامی عجیب امروز بین مردم در میوه‌فروشی ها رفته و پرسیده «شما میوه را برای میهمان درهم انتخاب می‌کنید؟ همه گفتند نه! بعد گزارشگر رسانه ملی توجیه می‌کند که نامزدهای مجلس هم به‌همین‌روش نباید درهم باشند و شورای نگهبان «سوا می‌کنه براتون برای انتخابات.»

به نظر می رسد با توجه به انتقاد های گسترده مردم نسبت به ردصلاحیت ها توسط شورای نگهبان، صداوسیما سعی می‌کند با تولید چنین برنامه هایی اقدام شورای نگهبان را توجیه کند.
گفتنس است برخی کاربران شبکه های مجازی نسبت به این اقدام صداوسیما واکنش نشان داده اند.

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است