کد خبر : 93816
انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۰۹ - 17:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مهدی محمودیان آزاد شد

مهدی محمودیان آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدآرا،مهدی محمودیان از اعضای حزب اتحاد که چندی پیش بازداشت شده بود امروز با قرار کفالت آزاد شد.

محمودیان از افرادی بود که امضای بیانیه ۷۷ نفره به او نسبت داده شده است.

وی که روز ۱۹ آذر به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شده بود به دلیل پایان ساعت اداری قادر به تودیع وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی نشد و تاکنون در بازداشت بود.

اخبار مرتبط:
۴۰ هزار زندانی مشمول عفو معیاری رهبری شدند
۴۰ هزار زندانی مشمول عفو معیاری رهبری شدند

دادستان کل کشور گفت: امرز همه توان خود را باید به کار گیریم تا آمار زندانیان کاهش یابد. عفو معیاری نیز که اخیراً به اجرا درآمده است، تعداد قابل توجهی از افراد را شامل می‌شود؛ حداقل بالغ بر ۴۰ هزار نفر در سراسر کشور مشمول این عفو شده‌اند که برخی آزاد شده و برخی نیز از تخفیف یا تعویق مجازات برخوردار شده‌اند. این اقدام می‌تواند به طور چشمگیری در کاهش جمعیت کیفری مؤثر باشد.

موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT
موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام از موافقت اعضای این مجمع با پیوستن ایران به CFT خبر داد.

دلیل استفاده موساد از زنان جاسوس در ایران چیست؟
دلیل استفاده موساد از زنان جاسوس در ایران چیست؟

نشریه عربستانی «المجله» که به دو زبان عربی و انگلیسی منتشر می‌شود ضمن اشاره به سریال اسرائیلی «تهران» که ماجرای نفوذ یک مامور زن موساد در ایران را روایت می‌کند، تاثیرگذاری نقش زنان نفوذی موساد پیش از عملیات «طلوع شیران» را یادآور می‌شود که برخلاف سریال‌ها این‌بار به دور از تخیل و کاملا منطبق با واقعیت بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است