کد خبر : 87428
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۲۳ - 03:05
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فردوسی پور کماکان جایی در شبکه ۳ ندارد

فردوسی پور کماکان جایی در شبکه ۳ ندارد

دنیای ورزش تورنتو نوشت: شایعه‌ای منتشر شده است درباره بازگشت عادل فردوسی‌پور به باکس گزارش فوتبال شبکه ۳ و گزارش فوتبال تیم‌های ایران و عراق. این خبر اما واقعیت ندارد.


به گزارش سایت خبری مدآرا،  درحالی که تعدادی از رسانه‌ها نوشته‌اند بازی ایران و عراق با گزارش عادل فردوسی پور و بازگشت این مجری پس از ۸ ماه به تلویزیون همراه خواهد شد اما این خبر واقعیت ندارد.
فردوسی پور که پس از رد پذیرش مسئولیت قائم مقامی شبکه ورزش و تعطیلی برنامه ۹۰ ، هیچ آنتن زنده ای در اختیار نداشته است ، باز هم قرار نیست در باکس زنده گزارشی داشته باشد.
پس از پخش صدای عادل در برنامه فوتبال برتر دوشنبه، این گمانه را که او بازی ایران و عراق را گزارش می کند ، در رسانه‌ها منتشر کردند ولی این خبر واقعیت ندارد و قرار نیست او گزارشگر بازی باشد.

 

بیشتر بخوانید:

اخبار مرتبط:
زندی: ۲۰ نقطه حادثه خیز آزادراه کاشان-نطنز-اصفهان اصلاح شد
زندی: ۲۰ نقطه حادثه خیز آزادراه کاشان-نطنز-اصفهان اصلاح شد

مدیر عامل شرکت ساخت و نگهداری آزادراه کاشان-نطنز-اصفهان گفت: به منظور تامین امنیت هموطنان عزیز بیش از ۲۰ نقطه حادثه خیز آزادراه کاشان نطنز اصفهان اصلاح شد.

معاون استاندار اصفهان:پایش زاینده‌رود باتصاویر ماهواره‌ای کلید می‌خورد
معاون استاندار اصفهان:پایش زاینده‌رود باتصاویر ماهواره‌ای کلید می‌خورد

معاون اقتصادی استاندار اصفهان بر استفاده از فناوری‌های سنجش از دور برای نجات زاینده‌رود و مدیریت منابع آبی استان به عنوان راهکاری اساسی تاکید کرد.

جمالی‌نژاد: محیط زیست و حل بحران زاینده‌رود نیاز به فناوری فضایی دارد
جمالی‌نژاد: محیط زیست و حل بحران زاینده‌رود نیاز به فناوری فضایی دارد

استاندار اصفهان گفت: استان اصفهان برای مدیریت بهینه به‌ویژه در حوزه‌های مدیریت شهری، محیط زیست و حل بحران‌ زاینده‌ نیاز به فناوری فضایی دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است