کد خبر : 83819
انتشار : 2019/10/18 - 04:20
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«یاسین» برابر نیازهای نیروی هوایی ارتش ساخته شده است

«یاسین» برابر نیازهای نیروی هوایی ارتش ساخته شده است

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: جت «یاسین» مطابق با استاندارهای جهانی و برابر الگوی مطالبات و نیازهای آموزشی نیروی هوایی ارتش ساخته شده است.


به گزارش سایت خبری مدآرا، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرماند نیروی هوایی ارتش در مراسم رونمایی از جت پیشرفته آموزشی یاسین، گفت: امروز شاهد پرواز جت آموزشی «یاسین» در پایگاه شهید نوژه بودیم که افتخار بزرگی برای نیروی هوایی محسوب می شود.

وی با اشاره به پرواز موفقیت آمیز جت «یاسین» گفت: خدا را سپاسگزار و شاکریم که امروز خلبان شجاع و ولایتمدار ما با هواپیمای ساخت دانشمندان عزیز کشورمان به پرواز درآمد و از این پرواز رضایت کامل داشت.

فرمانده نهاجا گفت: این هواپیما مطابق با استاندارهای جهانی و برابر  مطالبات و نیازهای آموزشی نیروی هوایی ارتش ساخته شده و تمام طراحی‌های آن در داخل کشور انجام شده است.

امیر سرتیپ نصیرزاده خاطرنشان کرد: ان‌شالله در آینده منتظر تولید انبوه این جت آموزشی هستیم تا اسکادران کاملی در اختیار نیروی هوایی قرار گیرد و پروازهای آموزشی آن در سطح نیرو آغاز شود.

وی افزود: با ساخت این جت آموزشی نیروهای فنی و محققان ما در حوزه صنایع هوایی در عمق فناوری پیچیده نفوذ کردند و قطعا در آینده شاهد پیشرفت‌های بسیار بزرگتری در این رابطه خواهیم بود.

اخبار مرتبط:
جنجال اینستاگرامی هافبک پرسپولیس با استقلال!
جنجال اینستاگرامی هافبک پرسپولیس با استقلال!

کنش‌های اینستاگرامی رضا شکاری هافبک فصل گذشته پرسپولیس مورد توجه هواداران این تیم قرار گرفته است.

بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد

سخنگوی دولت عراق گفت که نخست‌وزیر این کشور مانع حمله احتمالی روز شنبه به خاک این کشور شد.

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۵
قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

تازه‌ترین قیمت گوشت قرمز در بازار ۱۲ مردادماه ۱۴۰۵ مشخص شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است