کد خبر : 54366
انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۱ - 14:04
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

چرا ایران FATF داخلی ایجاد نمی کند؟

چرا ایران FATF داخلی ایجاد نمی کند؟

نایب رییس مجلس، گفت: اگر FATF این توانایی را دارد که نقطه زن جریان پولی کشور را رصد کند، چرا ایران FATF داخلی ایجاد نمی کند که نقطه زن بدانیم چه کسی رانت و رشوه گرفته و زمین خواری کرده است.


به گزارش سایت خبری مدآرا، مسعود پزشکیان نایب رییس مجلس شورای اسلامی در تشریح دلایل مخالفان پیوستن ایران به FATF، گفت: این افراد می گویند که با تصویب FATF  اروپا و آمریکا به صورت نقطه زن متوجه می شوند که منابع پولی در ایران کجاست و با آن چه کرده ایم.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، افزود: اگر FATF این توانایی را دارد که نقطه زن جریان پولی کشور را رصد کند، چرا ایران FATFداخلی ایجاد نمی کند که نقطه زن بدانیم چه کسی رانت و رشوه گرفته و زمین خواری کرده است.

چرا در داخل کشور سیستم اصلاح و شفاف نمی شود؟

وی با بیان اینکه مخالفان  FATF داخلی در کشور ایجاد کنند و اطلاعات را به آمریکایی ها ندهند، ادامه داد: همه ادعا می کنند که ضد فساد، رانت و قاچاق هستند و همچنین تاکید می کنند FATF اطلاعات را در اختیار دشمن می دهد، حال این سوال مطرح می شود چرا FATF داخلی ایجاد نمی کنند که با دزدها، رانت خوارها و رشوه گیران مبارزه شود.

پزشکیان با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا در داخل کشور سیستم اصلاح و شفاف نمی شود، تاکید کرد: تا زمانی که سیستم اصلاح نشود مبارزه با فساد و زمین خواری در حد شعار باقی می ماند و تمامی این مباحث در هاله ای ابهام باقی می ماند در حالی که باید مبارزه  با این موارد را نقطه زن کرد.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مبارزه با کوه خواری، زمین خواری، رانت خواری و قاچاق با شفافیت اطلاعات اصلاح می شود./خانه ملت

اخبار مرتبط:
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه در بازار امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ را در جداول زیر ببینید.

به خوش‌نشین‌ها وام مسکن روستایی نمی‌دهیم
به خوش‌نشین‌ها وام مسکن روستایی نمی‌دهیم

معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: به ساکنان روستاها یا افرادی که قصد مهاجرت معکوس از شهر به روستا به منظور فعالیت تولیدی را دارند ۴۰۰ میلیون تومان وام ساخت مسکن روستایی پرداخت می‌کنیم، اما به کسانی که شهرنشین یا به اصطلاح خوش‌نشین هستند و می‌خواهند در روستاها خانه دوم بسازند تسهیلات نمی‌دهیم.

واریز سود سهام عدالت در خردادماه مشروط شد
واریز سود سهام عدالت در خردادماه مشروط شد

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بلافاصله بعد از برگزاری مجمع هر کدام از شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت، پیگیر دریافت سود از آنها و واریز به حساب سهامداران است، گفت: واریز سود سهام عدالت در خردادماه مشروط به وصول سود عملکرد ۱۴۰۱ از این شرکت‌هاست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است