کد خبر : 42943
انتشار : 2019/03/02 - 08:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قالیباف: هیچ کار اقتصادی و ثروت‌اندوزی حلال در زندگی‌ام ندارم

قالیباف: هیچ کار اقتصادی و ثروت‌اندوزی حلال در زندگی‌ام ندارم

تسنیم به نقل از محمدباقر قالیباف نوشت: در همدان وقتی از یک برنامه آمدم بیرون رسانه‌های خارجی و برخی داخلی بیان کردند که قالیباف با چند میلیون دلار فرار کرده و یا گفتند قالیباف برای دور زدن تحریم‌ها به عراق رفته و کشته شده!


به گزارش سایت خبری مدآرا: قالیباف گفت: این به معنای فروپاشی ذهنی و شایعات است و نباید به این مسائل اهمیت دهیم، اما جاهایی که مشکلات وجود دارد باید به درستی پیش رفت.

وی خاطرنشان کرد: اطمینان داشته باشید که محمدباقر قالیباف در زندگی شخصی خود هیچ کار اقتصادی و ثروت اندوزی حلال در زندگی انجام نداده و ان‌شالله تا آخر عمر هم انجام نمی‌دهم،

قالیباف در پاسخ به سئوال درباره عملکرد شهرداری تهران گفت:  در حوزه مدیریتی که در شهرداری بودم نه بنا به نظر خودم بلکه بنا به نظر ۵ دستگاه نظارتی ما جزء دستگاه‌های منحصر به فردی از لحاظ کاهش فساد در سیستم بودیم.

وی بیان کرد: اگر مدیر و مسئولی در سازمانی متوجه شود که فردی از اطرافیان و یا همکاران خطا و فساد می‌کند اگر کوچکترین مماشاتی با آن فرد انجام دهد بدتر و فاسدتر از کسی است که با آن برخورد نکرده، ما در هر کجا مدیریت کردیم این اصل را رعایت کردیم، برخی اوقات صحبت‌هایی کرده و نسبت می‌دهند اما وقتی تحقیق می‌شود خلاف آن ثابت می‌شود.

اظهارات قالیباف در حالی بیان می شود که قائم مقام وی در شهرداری تهران به اتهام فساد بزرگ اقتصادی در زندان است . همچنین نهادهای نظارتی واگذاری برخی املاک موسوم به پروند املاک نجومی را تایید کرده اند.

اخبار مرتبط:
عربستان مدعی حملات پهپادی به این کشور شد
عربستان مدعی حملات پهپادی به این کشور شد

وزارت دفاع عربستان مدعی شد چند پهپاد را که از عراق به سمت این کشور شلیک شده بودند، رهگیری و منهدم کرده است.

همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد
همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی با اقدامات و ابزارهایی که در اختیار دارد از ماه پیش ترمز تورم را کشیده و نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد ۱۴۰۵ نصف شده است.

دیوان محاسبات به اختلال سامانه‌های بانکی ورود کرد
دیوان محاسبات به اختلال سامانه‌های بانکی ورود کرد

دیوان محاسبات عدم ارتقای امنیت زیرساخت‌های حیاتی بانک‌ها و نقش موثر آن در بروز اختلالات اخیر را رسیدگی می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است