کد خبر : 42798
انتشار : 2019/02/27 - 13:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ترامپ با “اون” دیدار کرد

ترامپ با “اون” دیدار کرد

سران آمریکا و کره شمالی که به «هانوی» پایتخت ویتنام سفر کرده‌اند، برای دومین بار با یکدیگر دیدار کردند.


به گزارش سایت خبری مدآرا؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی روز چهارشنبه در هانوی ویتنام دیدار کردند تا دومین دیدار آنها بعد از دیدار ۲۲ خردادماه آنها در سنگاپور انجام شود.

«دونالد ترامپ» در ابتدای این دیدار به «کیم جونگ اون» گفت که دیدار با شما برای من افتخاری است. فکر می‌کنم [دیدار با کیم] بسیار موفق باشد و رابطه بسیار خوبی داشته باشیم.سران آمریکا و کره شمالی که طبق برنامه قبلی قرار بود امروز چهارشنبه در هانوی دیدار کنند، بعد از دیدار دوجانبه برای چند دقیقه کوتاه در مقابل خبرنگاران حاضر شدند و اظهاراتی درباره مذاکرات دو کشور مطرح کردند.

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به دیدار قبلی آنها در سنگاپور گفت: دیدار اولمان بسیار موفق بود… بعضی می‌خواهند که سریع‌تر پیش برود، اما شما راضی هستید، من هم راضی‌ام».

رهبر کره شمالی هم در اظهاراتی کوتاه گفت که اطمینان دارد که دومین نشست او و رئیس‌جمهور آمریکا به نتیجه منتهی خواهد شد.

طبق برنامه اعلام شده قبلی قرار است در اولین روز از نشست دو روزه ترامپ و کیم، آنها بعد از دیداری ۲۰ دقیقه‌ای در مراسم شام کاری شرکت کنند.

اولین نشست سران آمریکا و کره شمالی در سنگاپور ۲۲ خردادماه برگزار شد و با با توافق بر سر یک سند چهار بندی درباره موضوعاتی از قبیل «خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره» به پایان رسید.

رایزنی‌های دو طرف بعد از نشست سنگاپور تشدید شد اما اختلاف‌ها بر سر تحریم‌های آمریکا و تفسیرهای دو کشور درباره معنای «خلع سلاح اتمی در شبه جزیره کره» سبب شد که پیونگ یانگ با انتقاد ازمواضع یک جانبه واشنگتن، به آمریکا درباره احتمال از سرگیری برنامه‌ هسته‌ای خود  هشدار بدهد.

اخبار مرتبط:
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد

دادستان کل کشور از قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌نشین پس از طی مراحل قضایی خبر داد.

روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران
روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران

سخنگوی کاخ کرملین دیمیتری پسکوف، با اشاره به حمله اخیر اوکراین به یک کشتی ایرانی در دریای خزر تاکید کرد که این حمله باید به عنوان «حمله به خودِ ایران» تلقی شود.

پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد
پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد

شرکت آرامکو عربستان در پی حمله اخیر به پالایشگاه نفت جازان، این پالایشگاه را تعطیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است