کد خبر : 41881
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۰۱ - 21:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

توضیحات نماینده تبریز درباره شکایت محمد باقر نوبخت از وی/ باز هم می گویم بخشی از پول فروش نفت به خزانه واریز نشده است

توضیحات نماینده تبریز درباره شکایت محمد باقر نوبخت از وی/ باز هم می گویم بخشی از پول فروش نفت به خزانه واریز نشده است

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس موضوع شکایت نوبخت از خود را تشریح کرد.


به گزارش سایت خبری مدآرا:احمد علیرضا بیگی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانیسایت خبری مدآرا، با اشاره به شکایت نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه از خود، گفت: ۹ نفر از نمایندگان مجلس طی نامه‌ای به رئیس جمهور خواستند تا براساس گزارش دیوان محاسبات درباره تفریغ بودجه سال ۹۵ مقادیر قابل توجهی را که سرانجام نامعلومی دارد، پیگیری کند.

وی تصریح کرد: براساس این گزارش مقادیر متنابهی از محل فروش نفت به خارج از کشور و همچنین فروش نفت و خوراک پتروشیمی‌های داخل کشور که بالغ بر ۱ میلیارد و ۱۷۷میلیون دلار و از طرف دیگر ۱۶ هزار میلیارد تومان مربوط به فروش داخل به صندوق توسعه ملی و همچنین به حساب خزانه واریز نشده است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس ادامه داد: بعد از قرائت گزارش تفریغ بودجه توسط عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور آقای نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه به وی معترض شد و عادل آذر را به مناظره دعوت کرد که رئیس دیوان محاسبات هم همان زمان تاکید کرد که این گزارش رای دیوان محاسبات است یعنی یک محکمه و دادگاهی به آن رای داده و نظر شخصی نیست.

بیگی تاکید کرد: از آن زمان تاکنون حدود دو سال می‌گذرد و ما نه در لایحه بودجه سال ۹۶ آثار این پول را می‌بینیم و نه در بودجه سال ۹۷ و نه در لایحه بودجه سال ۹۸ آثاراین پول دیده می‌شود. حال سوال نمایندگان مردم این است که چه اتفاقی برای این پول افتاده و اکنون کجاست؟ و اگر نماینده‌ای چنین سوالی را مطرح کرده آیا سزای آنها این است که توسط دولت تحت تعقیب قرار بگیرد و رئیس سازمان برنامه و بودجه بگوید شما را تحت تعقیب قضایی قرار می‌دهم؟

وی بیان کرد: خود ملت باید قضاوت کنند زیرا به نظر می‌رسد حال و هوای دولت زیاد خوب نیست، بجای پاسخگو بودن به نمایندگان ملت که سرانجام این پول را مطالبه گری می‌کنند تنها به انجام شکایت بسنده کرده‌اند.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس تاکید کرد: نوبخت اعلام کرده که به دادگاه درباره ما ۹ نماینده شکایت کرده است و ما هم حتما در آنجا با حضور رسانه‌ها پاسخگو خواهیم بود تا مسایل شفاف شود البته رئیس سازمان برنامه و بودجه گفته است که به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان هم شکایت کرده است.

اما محمدجواد جمالی سخنگوی هیئت نظارت بر نمایندگان در گفت‌وگو با سایت خبری مدآرا اعلام کرد: هنوز نامه شکایت از این ۹ نماینده به هیئت نظارت بر نمایندگان ارسال نشده است.

جمالی تاکید کرد: آقای محمود صادقی نماینده مردم، تهران، ری و شمیرانات که یکی از این ۹ نماینده است، اعلام کرده که یک رونوشت از این شکایت را به خود آنان  فروداده‌اند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط:
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟

سخنگوی شورای نگهبان در جدیدترین گزارش خود به مردم، ابهامات طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» را تشریح کرد.

رییس شورای شهر تهران: آلودگی‌ هوای تهران ناشی از خشکسالی است
رییس شورای شهر تهران: آلودگی‌ هوای تهران ناشی از خشکسالی است

رییس شورای شهر تهران: شاهد آلودگی‌ هوا ناشی کم آبی و خشکسالی است. با فضای سبز و مصرف بهینه آب باید مقابل آلودگی بایستیم.

متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/  بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند
متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/ بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند

وزیر پیشین امور خارجه با بیان این که درخواست برقراری آتش‌بس توسط ترامپ نشان می‌دهد که اسرائیل پیروز جنگ نیست، گفت: وقتی درخواست برقراری آتش‌بس را خود ترامپ مطرح می‌کند، حاکی از آن است که آثاری از شکست اسرائیل در این جنگ نمایان شده است. در جنگ اخیر توقف تجاوز به رژیم صهیونیستی تحمیل شد؛ یعنی اگر بخواهیم تِرم جدیدی را در مناسبات بین‌المللی تعریف کنیم، آنچه رخ داد، آتش‌بس نبود، بلکه تحمیل توقف متجاوز بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است