کد خبر : 41385
انتشار : 2019/02/17 - 04:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دروازه‌بان پیشین استقلال در حال مبارزه با سرطان

دروازه‌بان پیشین استقلال در حال مبارزه با سرطان

دروازه‌بان پیشین استقلال این روزها در حال مبارزه با بیماری است.


به گزارش سایت خبری مدآرا:مسعود قاسمی، دروازه‌بان سال‌های نه چندان دور استقلال این روزها در حال پشت سر گذاشتن مراحل شیمی درمانیبه دلیل بیماری تومور مغزی است.

قاسمی در این‌باره گفت: در حال حاضر دوره درمان رو به پایان است و ان‌شاءالله به زودی سلامتی خود را به دست می‌آورم. در این مدت نخواستم کسی از بیماریم مطلع شود و باعث ناراحتی دوستانم شوم. در حال حاضر در منزل حضور دارم.

او افزود: می‌خواهم تشکر کنم از دوستانی که در این مدت و در این راه کمکم کردند و با جان و دل همه چیز را برایم فراهم کردند. دوستانی که از خانواده یک فرد هم بیش‌تر در کنارم بودند و انسانیت را به طور کامل معنی کردند. دوستانی که از جنوب و از توابع شهرستان لار بودند. از همه آن‌ها ممنونم و کاش مسؤولین ما یک ذره از این بزرگواران یاد می‌گرفتند.

اخبار مرتبط:
حمید قاطع عضو هیئت‌ مدیره و معاون توسعه شرکت صبانور شد
حمید قاطع عضو هیئت‌ مدیره و معاون توسعه شرکت صبانور شد

تغییرات مدیریتی جدیدی در سطوح عالی صبانور اعمال و حمید قاطع به عنوان عضو هیئت مدیره جدید این شرکت منصوب شد.

سینمای ایران به سوگ یکی از نوابغ خود نشست
سینمای ایران به سوگ یکی از نوابغ خود نشست

اکبر عبدی، بازیگر و هنرمند نام آشنای سینما و تلویزیون در سن ۶۶ سالگی درگذشت.

رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند
رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند

رامبد جوان، بازیگر و کارگردان سینما بعد از تجربه «کارناوال» در نمایش خانگی، به زودی با یک مسابقه کشف استعداد در حوزه استنداپ کمدی بازمی‌گردد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است