کد خبر : 391283
انتشار : 2026/09/06 - 18:52
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

پشت رژه موتوری مجاهدین خلق در کرج یک ماجرای عجیب بود

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: همه متهمان رژه خودرویی منتسب به منافقین در کرج بازداشت شدند.

پشت رژه موتوری مجاهدین خلق در کرج یک ماجرای عجیب بود

به گزارش سایت خبری مدارا:   مهر نوشت: رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: همه متهمان رژه خودرویی منتسب به منافقین در کرج بازداشت شدند.

حسین فاضلی هریکندی با اعلام بازداشت همه متهمان رژه خودرویی گروهک منافقین در کرج گفت: در پی انتشار چند کلیپ در فضای مجازی مبنی بر رژه موتوری و خودرویی منسوب به اعضاء وابسته به گروهک نفاق در حوزه قضایی کرج، پرونده قضایی در دادگستری کل استان البرز تشکیل و دستورات قضایی جهت شناسایی و دستگیری این اشخاص صادر شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز با بیان اینکه با اقدامات اطلاعاتی، ۱۵ متهم این پرونده حسب دستور قضایی و با تلاش جامعه اطلاعاتی استان با محوریت اداره کل اطلاعات استان البرز در کمتر از ۲۴ساعت شناسایی و بازداشت شدند اضافه کرد: پرونده هم اکنون در دادسرا در حال رسیدگی است و بازپرس پرونده پس از تفهیم اتهام، اقدام به اخذ دفاعیات و صدور قرار تامین کیفری متناسب کرده است.

وی با بیان اینکه از بازداشت شدگان ۱۴ نفر مرد و یک زن هستند اضافه کرد: بر اساس اظهارات متهم ردیف اول که به تایید سایر متهمان رسیده است در ابتدا، شخصی از طریق پیام رسان‌های داخلی و در ادامه از طریق تلگرام درخواست برگزاری کارناوال برای مراسم تولد ۶۱ سالگی یک فرد تهرانی را در ازای پرداخت دستمزد می‌کند و پس از توافق جهت نحوه تهیه فیلم و میزان دستمزد، شیوه برگزاری کارناوال را به اطلاع سردسته این گروه می‌رساند.

وی با بیان اینکه حسب قرائن موجود و فیلم کشف شده از گوشی و فیلم خام موجود در آرشیو فیلمبردار، اظهارات متهمان قریب به صحت است و از آنجایی که اجاره‌ای بودند از هویت و وابستگی شخص سفارش دهنده کارناوال به فرقه ورشکسته رجوی اطلاعی نداشتند، اضافه کرد: بر اساس اظهارات متهم ردیف اول، «محسن» که سرپل نفاق و سفارش دهنده کارناوال بوده است شیوه برگزاری کارناوال و نحوه پرداخت وجه را به نفر اصلی این گروه اعلام می‌کند.

وی اضافه کرد: بر اساس شرط تعیین شده و شیوه نامه ارسالی، این گروه باید با استفاده از پوشش متحدالشکل و با در دست داشتن پرچم با مضمون «۶۱ سال ایستادگی» و «۶۱ سال ایستاده بر پیمان» رژه موتوری و خودرویی خود را انجام دهند، که این امر طی دو مرحله انجام و در مرحله اول ۴ دستگاه موتورسیکلت و در مرحله دوم علاوه بر موتورها، سه دستگاه خودرو نیز استفاده می‌شوند و در مجموع ۸۵ میلیون تومان به این اشخاص پرداخت می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام اینکه فیلمبردار این کلیپ از «سایت دیوار» به عنوان تهیه فیلم برای جشن تولد اجاره شده بود تصریح کرد: سایر متهمان هم عمدتا از کارگران یک شرکت تولید قطعات خودرو هستند و برای سفارش فیلم جشن تولد، اجاره شده و دستمزد دریافت کردند و سردسته گروه از بقیه درخواست می‌کند در این برنامه کوتاه که برای تولد ۶۱ سالگی یک شخص است مشارکت داشته باشند و از ماهیت پرچم‌ها و الحاقات بعدی که از سوی گروهک نفاق روی فیلم‌های اصلی و واقعی کارناوال انجام شده اطلاعی نداشته‌اند و به همین دلیل با صورت و چهره باز و با خودرو و موتورسیکلت با شماره پلاک‌های آشکار در فیلم‌ها حضور داشته‌اند که فیلم اصلی کشف شده موید همین ادعاها است.

وی با اشاره به اینکه شخص اصلی این گروه به دلیل اطمینان به کار خود پرچم‌هایی با عنوان «۶۱ سال ایستادگی» و «۶۱ سال ایستاده بر پیمان» را به برخی از مسئولین شرکت نشان داده و از آنان در خصوص بی‌خطر بودن پذیرش درخواست برگزاری کارناوال نیز تحقیق و نظر موافق دریافت کرده است متذکر شد: حسب اظهارات متهمان و نیز تحقیقات انجام شده بعدا با ادیت روی فیلم تغییراتی ایجاد شده است و تصویر پرچم گروهک نفاق در ابتدای فیلم اصلی الحاق شده است.

رئیس کل دادگستری استان البرز با بیان اینکه فرقه ورشکسته رجوی برای زنده نگه داشتن خود از ترفندهای مختلف جعل، تحریف و دستکاری استفاده می‌کند به شهروندان هشدار داد در صورت دریافت درخواست‌های خارج از عرف، ضمن اعلام موضوع به دستگاه‌های امنیتی، حتما مراقب باشند تا گرفتار چنین سناریوهایی که گروه‌های ضد انقلاب از سر استیصال از آن بهره می‌برند نشوند.

اخبار مرتبط:
ضرغامی: جنتی به دلیل کهولت سن، امکان گفت‌وگو ندارد
ضرغامی: جنتی به دلیل کهولت سن، امکان گفت‌وگو ندارد

عزت الله ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صداوسیما و عضو شورای عالی فضای مجازی در گفت‌وگویی تازه گفت: دبیر شورای نگهبان به دلیل کهولت سن، امکان ملاقات و گفت‌وگو ندارد.

جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است
جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است

رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: ستاد انتخابات کشور و هیات نظارت مرکزی طی جلسه‌ای مشترک، ۲۴ مهرماه را برای برگزاری انتخابات شوراها به شعام پیشنهاد داده اند و منتظر پاسخ شورای عالی امنیت ملی به این پیشنهاد هستند.

قالیباف: من مدافع طرح نفوذ هستم اما نمی‌شود کشور را قفل کنیم و بگوییم همه از ما اجازه بگیرند
قالیباف: من مدافع طرح نفوذ هستم اما نمی‌شود کشور را قفل کنیم و بگوییم همه از ما اجازه بگیرند

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مهمترین موضوع وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه گردآوری اطلاعات است و این مهم‌ترین جایی است که از ورود نفوذ جلوگیری می‌کند؛ اما اینکه آنها بگویند می‌خواهند اطمینان حاصل کنند و در هر مقطعی از آنها اجازه گرفته شود، چنین چیزی امکان ندارد چرا که در آن حالت ما باید کشور را قفل کنیم تا آنها کارشان را انجام دهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است