کد خبر : 390923
انتشار : 2026/08/24 - 17:17
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

رئیس مجلس آمریکا : انتظار داریم وارد مرحلۀ جدیدی از جنگ با ایران شویم

جوهانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: ما انتظار داریم که به زودی وارد مرحلۀ جدیدی از جنگ با ایران شویم و به کار خود برای پایان‌دادن به آن ادامه خواهیم داد.نمی‌توان به ایرانی‌ها پشت میز مذاکره اعتماد کرد.

رئیس مجلس آمریکا : انتظار داریم وارد مرحلۀ جدیدی از جنگ با ایران شویم

به گزارش سایت خبری مدارا:   جوهانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با اشاره به مذاکره ایران و آمریکا به فاکس نیوز گفت: ما انتظار داریم که به زودی وارد مرحلۀ جدیدی از جنگ با ایران شویم و به کار خود برای پایان‌دادن به آن ادامه خواهیم داد.

نمی‌توان به ایرانی‌ها پشت میز مذاکره اعتماد کرد.

جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای هدف همه دولت‌های قبلی بوده و ترامپ به آن دست یافته است.

اخبار مرتبط:
افغانستان ۱۳۹ تن کالای ایرانی را برگشت زد
افغانستان ۱۳۹ تن کالای ایرانی را برگشت زد

افغانستان ۱۳۹ تن کالای ایرانی را با ادعای مغایرت با استانداردها برگشت زد.

برق جلسه بررسی خاموشی‌ها قطع شد
برق جلسه بررسی خاموشی‌ها قطع شد

این اتفاق در حالی رخ داد که اعضای کمیسیون انرژی در حال بررسی دلایل خاموشی‌ها و راهکارهای تأمین پایدار برق کشور بودند.

۴۰ درصد دانشجویان با اختلال روانی وارد دانشگاه می‌شوند!
۴۰ درصد دانشجویان با اختلال روانی وارد دانشگاه می‌شوند!

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تشریح مهم‌ترین برنامه‌های این معاونت در حوزه رفاهی، فرهنگی، ورزشی و سلامت روان دانشجویان، از برنامه‌ریزی برای توسعه فضاهای ورزشی در خوابگاه‌ها، افزایش حمایت‌های تغذیه‌ای و گسترش خوابگاه‌های متأهلی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است