کد خبر : 390362
انتشار : 2026/08/10 - 15:10
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

عرضه مسکن متری از فردا آغاز می‌شود

در حالی که قیمت متوسط خانه در تهران بالای ۲۵۰ میلیون تومان است، شهرداری قصد دارد خانه را با قیمت حدود ۱۶۰ میلیون تومان عرضه کند.

عرضه مسکن متری از فردا آغاز می‌شود

 به گزارش سایت خبری مدارا:  بیش از ۷۰ درصد درآمد خانوار صرف هزینه مسکن می‌شود. شهرداری برای خانه‌دار کردن مردم، از فردا طرح «خانه‌ریز» را به‌صورت رسمی کلید زد.

از سال گذشته طرح عرضه خانه به‌صورت متری کلید خورد. با این کار، سرمایه‌های خرد به فعالیت‌های مولد و تسهیل خانه‌دار شدن شهروندان منجر می‌شود و در این طرح، افراد قادر خواهند بود حداقل معادل منافع یک‌صدم مترمربع از یک ملک مشخص را خریداری کنند.

قیمت خانه ریز قیمت معادل میانگین کل آن ملک است و افراد می‌توان از چندسانتی متر تا کل واحد را خریداری کنند.از فردا  شهروندان می‌توانند به آدرس khanehriz.shahrzadcity.ir مراجعه کنند. مشارکت‌کنندگان در این طرح، به ازای هر ۱۰۰ خانه‌ریز خریداری‌شده، از منافع تغییر ارزش یک مترمربع از این پروژه بهره‌مند خواهند شد.

اخبار مرتبط:
ثبت‌نام مسکن استیجاری تهران از شهریورماه آغاز می‌شود
ثبت‌نام مسکن استیجاری تهران از شهریورماه آغاز می‌شود

یک مسئول وزارت راه و شهرسازی گفت: احتمالاً ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری در تهران از هفته دولت آغاز می‌شود و در قالب طرح «آشیان»، تلاش می‌کنیم حداکثر واحدهای ممکن برای این شهر تأمین شود.

رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند
رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ادامه داد: مطابق قانون حتی اگر شورای عالی امنیت ملی چیزی را تصویب کند، اما رهبری تأیید نکرده باشد، لازم‌الاجرا نیست. خود شعام بدون تأیید رهبری اصالت ندارد؛ اما ما برای دبیر شعام چنین جایگاهی قائل شدیم.

محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود
محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود

حجت‌الاسلام‌ محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضاییه به موضوع مهم خدمت به مردم پرداخت و خاطرنشان کرد: مردم ما وفاداری و شایستگی خود را به وضوح به اثبات رسانده‌اند؛ فلذا ما کارگزاران نظام مکلف و موظف هستیم در راه خدمت بی‌منت به این مردم، نهایت همت و جهد خود را صرف کنیم. ضروریست رضایتمندی و اعتماد مردم به نظام را افزایش دهیم؛ این مقوله با حرف و لفاظی حاصل نمی‌شود؛ باید در میدان عمل، خود را ثابت کنیم. اگر مردم کاملاً مشاهده کردند که ما صادق و صحیح‌العمل هستیم؛ آنها را تکریم می‌کنیم و بدون تبعیض عمل می‌کنیم، آنگاه رضایتمندی و اعتمادشان به نظام مضاعف می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است