کد خبر : 388920
انتشار : 2026/07/16 - 19:58
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

روایت حسن روحانی از جلسه‌ای که می‌توانست همه مسئولان را یکجا هدف قرار دهد

حسن روحانی مدعی شد جلسه مسئولان نظام در رمضان ۱۴۰۴ به دلیل نگرانی از حمله احتمالی لغو شد؛ او گفت برای جلوگیری از برگزاری این نشست، چند بار از مسیرهای مختلف پیام داده و معتقد است آن جلسه می‌توانست «هدف اصلی ترامپ و نتانیاهو» باشد.

روایت حسن روحانی از جلسه‌ای که می‌توانست همه مسئولان را یکجا هدف قرار دهد

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم، در گفت‌وگویی تفصیلی، خاطرات خود را از رهبر شهید انقلاب اسلامی، آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای بیان کرده است.

بخشی از متن خاطرات روحانی را در ادامه می‌خوانید: آخرین جلسه‌ای که مسئولین نظام بنا بود خدمت ایشان باشند در همین ماه رمضان سال ۱۴۰۴ بود که همه مسئولین نظام دعوت شده بودند و من شنبه صبح که مطلع شدم برای سه‌شنبه بعدازظهر همه مسئولین نظام دعوت شدند در محضر ایشان، خیلی احساس خطر کردم و در همان روز شنبه خدمت ایشان پیغام دادم که ظهر این پیغام به ایشان رسیده بود. نه از طریق دفتر، از طریق دیگری برای ایشان پیغام داده بودم. ایشان فرموده بود این که آقای روحانی می‌گوید جلسه نباشد، آخر ما همه را دعوت کرده‌ایم و من یک سخنرانی خیلی مهمی آماده کرده‌ام برای این جلسه. من از جواب ایشان احساس کردم که ممکن است ایشان قانع نشده باشد لذا از طریق دیگر پیغام دادم. از طریق سپاه دومرتبه اقدام کردم و به مسئول تیم حفاظت خودم گفتم که برود و به مسئولین سپاه بگوید که جلوی این کار گرفته شود. بعد باز هم تردید کردم زنگ زدم به دفتر رئیس‌جمهور و با آقای حاجی میرزایی صحبت کردم و گفتم آقای پزشکیان فوراً برود خدمت آقا و بگوید این جلسه لغو شود که خطرناک است.

البته من شنبه و یکشنبه سه بار با آقای لاریجانی تماس گرفتم که هر سه دفعه گفتند ایشان در جلسه هستند. دو بار با آقای حجازی تماس گرفتم که گفتند ایشان در دسترس نیست که می‌خواستم برای لغو جلسه از طریق آن‌ها هم تأکید کنم. خیلی خوشحالم که بحمدالله آن جلسه لغو شد. وجدان من از این نظر خیلی راضی است و به درگاه خداوند شکرگزارم. چون اگر آن جلسه تشکیل می‌شد، کار اصلی ترامپ و نتانیاهو زدن آن جلسه بود که در آن شرایط کل کشور فلج می‌شد. تمام مسئولین نظام آنجا بودند، رؤسای قوا، دولت، خبرگان، نمایندگان مجلس، مقامات قضایی، فرماندهان نظامی، دیگر مقامات که همه آنجا بودند. آن هم در یک حسینیه با سقف معمولی که با دو فروند هواپیما، یا چند موشک می‌توانستند همه افراد را در آنجا از بین ببرند.

اخبار مرتبط:
ترامپ: قطعاً به سایت کوه کلنگ حمله خواهیم کرد
ترامپ: قطعاً به سایت کوه کلنگ حمله خواهیم کرد

ترامپ: ما قطعاً به کوه کلنگ حمله خواهیم کرد؛ آنها تلاش می‌کنند یک سایت هسته‌ای را دوباره احیا کنند. ما مواد (هسته‌ای) را دنبال می‌کنیم؛ آنجا جایی است که اقدام اصلی در جریان است.ما به‌زودی آن منطقه را هدف قرار خواهیم داد.

کوه کلنگ چه تاسیساتی دارد که ترامپ می‌خواهد به آن حمله کند؟
کوه کلنگ چه تاسیساتی دارد که ترامپ می‌خواهد به آن حمله کند؟

تنش‌های نظامی میان ایران و ایالات متحده بار دیگر به اوج خود رسیده و تبادل آتش در تنگه هرمز و سراسر منطقه شدت گرفته است.

امیر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم / آمریکا جای فرعون نشسته است
امیر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم / آمریکا جای فرعون نشسته است

فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه دشمن به دنبال ناامید کردن مردم و تضعیف روحیه آنان است، گفت: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است