کد خبر : 385893
انتشار : 2026/05/18 - 18:38
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

توضیح نماینده رهبر انقلاب در دانشگاه‌ها: توهین به دولت خط قرمز رهبری محسوب می‌شود

نماینده رهبر انقلاب در دانشگاه‌ها، با اشاره به نقل قولی که محمدرضا طاهری در تجمع مردمی میدان انقلاب از ایشان مطرح کرده، تأکید کرد: تضعیف یا توهین به دولت و سایر مسئولان، به‌ویژه در زمان جنگ، خط قرمز امام شهید و امام حاضر (رهبر انقلاب) محسوب می‌شود؛ اما این امر هیچ منافاتی با نقد دلسوزانه ندارد.

توضیح نماینده رهبر انقلاب در دانشگاه‌ها: توهین به دولت خط قرمز رهبری محسوب می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: حجت‌الاسلام رستمی در تشریح جلسه‌ای که طاهری به آن اشاره کرده، گفت: جلسه‌ای که به آن اشاره شده، نشست هفتگی مسئولان برخی نهادهای دینی و فرهنگی کشور، از جمله جناب آقایان حاج‌علی‌اکبری و قمی است که برای تقویت هماهنگی‌ها، به صورت طبیعی شکل گرفته و در صورت ضرورت، ملاحظات و دیدگاه‌های رهبر عالیقدر به این جمع منتقل می‌شود.

وی افزود: اما اصل مطلب با دقت بیان شده: “تضعیف” یا “توهین” به دولت یا سایر مسئولانی که هریک عهده‌دار مأموریت‌های حساسی هستند، به‌ویژه در زمان جنگ، خط قرمز امام شهید و امام حاضر محسوب می‌شود و البته این امر منطقی و عقلانی، هیچ منافاتی با نقد دلسوزانه ندارد.

گفتنی است؛ محمدرضا طاهری اخیرا در تجمع میدان انقلاب گفته بود: رهبر انقلاب در دیدار حضوری مؤکداً به آقای علی اکبری و آقای قمی فرمودند: «به مردم بگویید در میادین، حرفی که برای تضعیف دولت و تضعیف تیم مذاکره‌کننده باشد، اصلا به زبان نیاورید…»

اخبار مرتبط:
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است