کد خبر : 380398
انتشار : 2026/02/24 - 15:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیر دفاع: ایران به دنبال جنگ نیست، اما اگر جنگی به کشور تحمیل شود، درسی به دشمنان خواهیم داد که فراموش نکنند

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در دیدار همتای ارمنستانی خود، با تأکید بر مخالفت ایران با هرگونه اخلال در ژئوپلیتیک منطقه گفت: ایران به دنبال جنگ نیست؛ اما اگر جنگی به کشور تحمیل شود، با قدرت از خود دفاع خواهد کرد و درسی به دشمنان خواهد داد که فراموش نکنند.

وزیر دفاع: ایران به دنبال جنگ نیست، اما اگر جنگی به کشور تحمیل شود، درسی به دشمنان خواهیم داد که فراموش نکنند

به گزارش سایت خبری مدارا:  دفاع پرس نوشت: وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در دیدار همتای ارمنستانی خود، با تأکید بر مخالفت ایران با هرگونه اخلال در ژئوپلیتیک منطقه گفت: ایران به دنبال جنگ نیست؛ اما اگر جنگی به کشور تحمیل شود، با قدرت از خود دفاع خواهد کرد و درسی به دشمنان خواهد داد که فراموش نکنند.

«سورن پاپیکیان» وزیر دفاع کشور ارمنستان که به تهران سفر کرده است، صبح امروز (سه‌شنبه) مورد استقبال امیر «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به پیوند‌های تاریخی، تمدنی و اجتماعی دو ملت، روابط تهران و ایروان را عمیق و مستحکم توصیف و از مواضع ارمنستان در محکوم‌کردن تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد.

امیر نصیرزاده با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با هرگونه اخلال در ژئوپلیتیک منطقه مخالف است، تصریح کرد: امنیت منطقه باید از طریق تعامل و همکاری کشور‌های منطقه تأمین شود و تهران نسبت به دخالت کشور‌های فرامنطقه‌ای حساس است.

وی همچنین بر حفظ تمامیت ارضی کشور‌های منطقه و مخالفت با هرگونه دخالت خارجی در تحولات منطقه‌ای تأکید کرد و افزود: برخی مداخلات با سوءنیت همراه است و می‌تواند ثبات منطقه را با چالش مواجه سازد.

وزیر دفاع ایران همکاری‌های دوجانبه دفاعی ایران و ارمنستان را در چارچوب تقویت روابط، تحکیم ثبات و ارتقای امنیت منطقه‌ای ارزیابی کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران به دنبال جنگ نیست؛ اما اگر جنگی به کشور تحمیل شود، با قدرت از خود دفاع خواهد کرد و درسی به دشمنان خواهد داد که فراموش نکنند.

در این دیدار، وزیر دفاع ارمنستان نیز با تأکید بر سابقه روابط تاریخی و همسایگی دو کشور، توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف به‌ویژه همکاری‌های دفاعی را حائز اهمیت دانست.

سورن پاپیکیان با قدردانی از حمایت جمهوری اسلامی ایران از امنیت و ثبات منطقه، به‌ویژه در مرز‌های مشترک دو کشور، تأکید کرد: ارمنستان هرگز مبدأ و منشأ خطری برای همسایه تاریخی خود نخواهد بود و بر این باور است که ثبات ایران، ثبات منطقه را تضمین می‌کند.

همچنین وزیر دفاع در حاشیه دیدار همتای ارمنستانی خود، اظهار داشت: در این دیدار درباره مسائل مرزی، امنیتی، ژئوپولیتیکی و همکاری دفاعی و نظامی تبادل نظر شد.

امیر نصیرزاده با اشاره به سابقه تاریخی روابط دو کشور، خاطرنشان کرد: روابط ما با کشور ارمنستان در همه عرصه‌ها به‌خصوص در حوزه دفاعی در حال گسترش است.

اخبار مرتبط:
قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه قیمت بنزین افزایش پیدا نمی‌کند، گفت: مقرر شد سهمیه ۶۰ لیتر با نرخ ۱۵۰۰ تومان محفوظ بماند، سهمیه ۷۰ لیتر با نرخ ۳ هزار تومان به ۵۰ لیتر کاهش پیدا کند و سهمیه ۳۰ لیتر با نرخ ۵ هزار تومان نیز به ۱۵ لیتر برسد.

خبرگزاری اصولگرا: عاصم منیر حامل پیام تهدید از آمریکا نبود
خبرگزاری اصولگرا: عاصم منیر حامل پیام تهدید از آمریکا نبود

ارگان رسانه ای وابسته به سپاه نوشت یک منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده ایرانی گفت: برخلاف آنچه بعضی رسانه‌ها گفته‌اند عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان که روز گذشته به ایران سفر کرده بود حامل پیام تهدید یا پیام مشابه از ناحیه آمریکا نبود بلکه به دنبال باز کردن فضای مذاکرات بود و به دنبال این بود که شروط و مواضع ایران را به طرف آمریکایی منتقل کند.

هشدار محسن رضایی به مقام عراقی؛ زودتر تعیین تکلیف کنید
هشدار محسن رضایی به مقام عراقی؛ زودتر تعیین تکلیف کنید

دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار رئیس شورای عالی قضایی عراق گفت که آمریکا در منطقه جایگاهی نخواهد داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است