کد خبر : 380100
انتشار : ۱۴۰۴/۱۲/۰۴ - 14:22
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اوضاع ایران بسیار حساس است/ ما به یک جنگ دیگر در منطقه نیاز نداریم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به شرایط حساس غرب آسیا و اینکه منطقه تاب جنگی دیگر ندارد، بر آمادگی اتحادیه اروپا برای پیشرفت مسیر دیپلماتیک در موضوع ایران تاکید کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اوضاع ایران بسیار حساس است/ ما به یک جنگ دیگر در منطقه نیاز نداریم

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایرنا نوشت: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به شرایط حساس غرب آسیا و اینکه منطقه تاب جنگی دیگر ندارد، بر آمادگی اتحادیه اروپا برای پیشرفت مسیر دیپلماتیک در موضوع ایران تاکید کرد.

کایا کالاس روز دوشنبه در آستانه نشست شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل به خبرنگاران گفت: اوضاع ایران بسیار حساس است. ما به یک جنگ دیگر در منطقه نیاز نداریم. همین حالا هم جنگ‌های زیادی وجود دارد.

وی تاکید کرد: پس باید بر راه‌حل دیپلماتیک برای خروج از این وضعیت تأکید کنیم. ما آماده‌ایم که در این مسیر کمک کنیم.

کالاس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نزدیک شدن چهارمین سالگرد جنگ اوکراین گفت که بحث‌ها درباره بسته بیستم تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو ادامه دارد، هرچند به گفته او بعید است امروز (دوشنبه) پیشرفتی حاصل شود و برخی مخالفت‌ها از جمله از سوی مجارستان مانع حرکت سریع شده است.

وی تاکید کرد که در گفت‌وگوهای صلح نباید فشارها فقط متوجه اوکراین باشد و طرف روس باید به‌طور روشن امتیاز بدهد و اگر بحث محدودیت برای ارتش اوکراین مطرح می‌شود، باید محدودیت‌هایی هم برای ارتش روسیه در نظر گرفته شود. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین گفت موضوع وام بزرگ اتحادیه اروپا برای کمک مالی به اوکراین نیز در دستور کار جلسه امروز است.

وی درباره تحولات غزه هم گفت اتحادیه اروپا می‌خواهد بخشی از روند صلح باشد و در این زمینه از ماموریت اتحادیه اروپا در گذرگاه رفح و ظرفیت‌های عملیاتی این اتحادیه یاد کرد. درباره سوریه نیز کالاس با اشاره به شکننده بودن آتش‌بس، بر ضرورت شکل‌گیری دولت فراگیر و پیشبرد آشتی ملی تاکید کرد و گفت اتحادیه اروپا آماده کمک در حوزه نهادسازی است.

اخبار مرتبط:
هشدار سفارت کره جنوبی به شهروندانش در ایران
هشدار سفارت کره جنوبی به شهروندانش در ایران

این هشدار در پی افزایش تنش‌ها درباره احتمال اقدام نظامی آمریکا علیه ایران صادر شده است.

ماجرای تعطیلی مدارس اطراف نهاد ریاست جمهوری
ماجرای تعطیلی مدارس اطراف نهاد ریاست جمهوری

صبح امروز رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی خبری مبنی بر تعطیلی ناگهانی چند مدرسه اطراف نهاد ریاست جمهوری و بیت رهبری منتشر کردند که نهاد ریاست جمهوری این خبر را تکذیب کرد.

فلاحت‌پیشه خطاب به پزشکیان: گام اول را شما بردار
فلاحت‌پیشه خطاب به پزشکیان: گام اول را شما بردار

نماینده سابق مجلس در توئیتی از پزشکیان خواست که مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای ۱۸ و ۱۹ دی ماه را اعلام نمایید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است