کد خبر : 379095
انتشار : ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - 21:30
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

طرح«نصف جهان با نصف بها» ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را به ۴۸ درصد رساند

استاندار اصفهان گفت: اجرای طرح «نصف جهان با نصف بها» موجب افزایش چشمگیر ضریب اشغال مراکز اقامتی استان شده و این شاخص از کمتر از سه درصد به ۴۸ درصد رسیده است.

طرح«نصف جهان با نصف بها» ضریب اشغال هتل‌های اصفهان را به ۴۸ درصد رساند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی‌نژاد ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب اظهار کرد: استان اصفهان با برخورداری از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری کم‌نظیر، نیازمند سیاست‌های خلاقانه برای رونق گردشگری بود که طرح «نصف جهان با نصف بها» در همین راستا طراحی و اجرا شد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: نتایج اجرای این طرح نشان می‌دهد که با ارائه بسته‌های تشویقی و کاهش هزینه‌های اقامت، استقبال گردشگران داخلی به‌طور محسوسی افزایش یافته و ضریب اشغال هتل‌ها و مراکز اقامتی استان که پیش از این کمتر از سه درصد بود، اکنون به حدود ۴۸ درصد رسیده است.

استاندار اصفهان با تأکید بر اثرگذاری این طرح در فعال‌سازی چرخه اقتصادی گردشگری تصریح کرد: افزایش میزان اقامت گردشگران، علاوه بر رونق هتل‌ها، موجب تحرک در سایر بخش‌ها از جمله حمل‌ونقل، صنایع‌دستی، رستوران‌ها و خدمات شهری شده و به ایجاد انگیزه بیشتر در میان فعالان و سرمایه‌گذاران این حوزه انجامیده است.

جمالی‌نژاد با اشاره به جایگاه ویژه اصفهان در میان مقاصد گردشگری کشور گفت: اصفهان همواره یکی از اصلی‌ترین مقاصد گردشگری فرهنگی و تاریخی ایران بوده و با تداوم طرح‌های حمایتی، تبلیغی و نوآورانه، پیش‌بینی می‌شود روند افزایشی ضریب اشغال مراکز اقامتی در ماه‌های آینده نیز ادامه داشته باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: استانداری اصفهان با همکاری بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی مرتبط، توسعه پایدار گردشگری را به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی استان دنبال می‌کند و اجرای طرح‌های مشابه در دستور کار قرار دارد.

اخبار مرتبط:
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند

نماینده هنرمندان صنایع دستی اصفهان با هشدار نسبت به فرسایش جدی این بخش، گفت: ادامه بی‌ثباتی‌های اقتصادی و نبود تصمیمات حمایتی،خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند.

دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد
دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد

دادستان کل کشور در کارگروه ویژه بررسی مشکلات آب و کشاورزی استان اصفهان در راستای تشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی این استان دستوراتی را صادر کرد.

پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد
پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد

باشگاه ذوب‌آهن از سوی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال و کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، تاکنون در چند پرونده جداگانه به پرداخت مطالبات بازیکنان محکوم شده و هم‌زمان یکی از اختلافات حقوقی این باشگاه با یک بازیکن و باشگاه دیگر برای رسیدگی ماهوی دوباره به جریان افتاده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است