کد خبر : 378648
انتشار : ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - 20:43
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

یوسفی‌کجانی: ۱۰۵ حادثه‌دیده در اصفهان طی یک هفته امدادرسانی شدند

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان از ارائه خدمات امدادی به ۱۰۵ حادثه‌دیده در مأموریت‌های یک هفته گذشته این جمعیت خبر داد.

یوسفی‌کجانی: ۱۰۵ حادثه‌دیده در اصفهان طی یک هفته امدادرسانی شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بمانعلی یوسفی‌کجانی اظهار کرد: نیروهای عملیاتی جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان در بازه زمانی ۱۸ تا ۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، طی ۷۲ عملیات امداد و نجات به ۱۰۵ نفر از حادثه‌دیدگان خدمات‌رسانی کردند.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به تنوع حوادث پوشش داده‌شده افزود: این مأموریت‌ها شامل حوادث ترافیکی، کوهستانی، صنعتی و کارگاهی، شهری و همچنین مراجعات حضوری بوده که در سراسر استان توسط تیم‌های امدادی انجام شد.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان تصریح کرد: در جریان این حوادث، ۸۵ نفر مصدوم شدند که ۱۳ نفر به‌صورت سرپایی درمان و ۳۱ نفر برای ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل شدند.

یوسفی‌کجانی با بیان اینکه عملیات‌ها با مشارکت گسترده نیروها انجام شد، خاطرنشان کرد: در مجموع ۹۹ تیم عملیاتی با حضور ۳۴۲ نفر نجاتگر و پرسنل امدادی و با استفاده از ۳۷ دستگاه آمبولانس و ۴۰ خودروی عملیاتی در پوشش این مأموریت‌ها فعالیت داشتند.

اخبار مرتبط:
بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن شورا تعیین تکلیف می‌شود
بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن شورا تعیین تکلیف می‌شود

شهردار اصفهان گفت: بودجه سال ۱۴۰۵ پس از بررسی در کمیسیون‌های تخصصی و تصویب در تلفیق، فردا در جلسه علنی شورای اسلامی شهر در دستور کار قرار می‌گیرد.

جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد
جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد

مرحله پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به میزبانی اصفهان آغاز شد.

تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب آهن ۸ مصدوم داشت
تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب آهن ۸ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مصدوم شدن ۸ نفر در پی وقوع یک حادثه رانندگی در اتوبان ذوب‌آهن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است