کد خبر : 378197
انتشار : ۱۴۰۴/۱۱/۲۰ - 18:08
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

خسروپناه: نمی‌توان گفت زنان بی‌حجاب از عوامل خارجی خط می‌گیرند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد بخش قابل توجهی از زنان کشف حجاب کرده، به سبک انتخابی خود علاقه‌مند بوده‌اند و بخشی از حوادث سال ۱۴۰۱ ناشی از تصمیمات نادرست بوده است.

خسروپناه: نمی‌توان گفت زنان بی‌حجاب از عوامل خارجی خط می‌گیرند

به گزارش سایت خبری مدارا:  خبرآنلاین نوشت: دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد بخش قابل توجهی از زنان کشف حجاب کرده، به سبک انتخابی خود علاقه‌مند بوده‌اند و بخشی از حوادث سال ۱۴۰۱ ناشی از تصمیمات نادرست بوده است. او همچنین نقش شورا در تعیین روسای دانشگاه‌ها را راهبری خواند و تأکید کرد که انتقادات وارده به قانون‌گذاری شورا وارد نیست.

عبدالحسین خسروپناه گفت: جالب است که یک تحقیق پیمایشی در خصوصی بانوانی که کشف حجاب می‌کنند انجام شده است. از همین خانم‌هایی که کشف حجاب می‌کنند، نظرسنجی شده است و درصد بالایی گفته‌اند این سبک را می‌پسندیم. یعنی یک مسئله گرایشی و علاقه است. مسئله شناختی است. نمی‌توان گفت این‌ها از عوامل خارجی خط می‌گیرند.

بخش‌هایی از این گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

این که اتفاقی می‌افتد و شعار زن زندگی آزادی ایجاد می‌شود و آن خانم عزیز از دنیا می‌رود و از آن طرف عده ای ناجوانمردانه و وحشیانه، آرمان را تکه تکه می‌کنند یا افراد دیگری که در خیابان که ما از وفات آن خانم رنجور و دردناک هستیم.  فرمودید شورا مصوبه ای داشته است و به ون اجازه داده است و این اتفاق باعث وفات آن خانم شد.

انواع سازمان‌های امنیتی، نیروهای نیابتی را هزینه می‌کنند تا مردم ما را به خاک و خون بکشند. پس وقتی می‌خواهیم پدیده اجتماعی را بررسی کنیم، بباید عواملش را بررسی کنیم. تک عاملی نبینیم. این تحلیل دقیقی نیست.

 شورای عالی انقلاب فرهنگی، در دوره شهید رئیسی و در دوره من، چه در زمانی که در خدمت شهید رئیسی بودم و چه الان که در خدمت دکتر پزشکیان هستم، هیچ مصوبه ای درمورد حجاب نداشتیم.

البته گاهی در شورا، بحث‌هایی درباره حجاب می‌شد که اوضاع این طور است و به برهنگی کشیده شده است و مباحثاتی می‌شد. ولی این که به تصمیمی برسیم و به مصوبه ای برسیم و ابلاغ شود، اینطور نبوده است.

 از همین خانم‌هایی که کشف حجاب می‌کنند، نظرسنجی شده است و درصد بالایی گفته‌اند این سبک را می‌پسندیم. یعنی یک مسئله گرایشی و علاقه است. مسئله شناختی است. نمی‌توان گفت این‌ها از عوامل خارجی خط می‌گیرند.

اخبار مرتبط:
ستاد کل نیروهای مسلح به حالت آماده‌باش درآمد
ستاد کل نیروهای مسلح به حالت آماده‌باش درآمد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: صرف نظر از تحولات سیاسی و منطقه‌ای نیروهای مسلح برای هر شرایطی آماده هستند.

سریال «تاسیان» متهم به تحریک اعتراضات شد!
سریال «تاسیان» متهم به تحریک اعتراضات شد!

کیهان مدعی شد یکی از دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر گفته تحت تأثیر سریال «تاسیان» قرار گرفته و برای آشوب به خیابان آمده است.

حسین کروبی بازداشت شد
حسین کروبی بازداشت شد

محمد جلیلیان وکیل حسین کروبی خبر از بازداشت حسین کروبی داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است