کد خبر : 377812
انتشار : ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - 18:49
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

برف و باران اصفهان را فرا می‌گیرد

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از آغاز فعالیت سامانه بارشی در استان از امروز تا دوشنبه ۲۰بهمن خبرداد.

برف و باران اصفهان را فرا می‌گیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نوید حاجی بابایی اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی مناطق مختلف استان را از امروز شنبه تا دوشنبه ۲۰ بهمن فرامی‌گیرد.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، فعالیت این سامانه به صورت افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید، بارش برف و باران، مه و کولاک برف در گردنه ها خواهد بود.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: شدت ناپایداری‌ها طی امروز شنبه در نیمه غربی و طی روز یکشنبه در مناطق شمالی استان خواهد بود.

حاجی بابایی افزود: امروز بیشینه و کمینه دمای کلانشهراصفهان (مرکز استان) بین ۱۲ و ۲ درجه سلسیوس بالای صفر نوسان دارد.

وی اضافه کرد: خور و بیابانک با بیشینه دمای ۱۹ درجه سلسیوس بالای صفر و بوئین میاندشت با کمینه دمای پنج درجه سلسیوس زیر صفر به ترتیب گرمترین و سردترین مناطق استان خواهند بود.

اخبار مرتبط:
یک هزار و ۳۰۰ میلیارد از فروشندگان خودرو در اصفهان کلاهبرداری شد
یک هزار و ۳۰۰ میلیارد از فروشندگان خودرو در اصفهان کلاهبرداری شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: متهمی که با ارائه چک های بلامحل و بدون پشتوانه مبلغ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از ۳۰ فروشنده خودرو کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.

کامیون حامل ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در اصفهان توقیف شد
کامیون حامل ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در اصفهان توقیف شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از توقیف یک دستگاه کامیون حامل مقدار تقریبی ۱۰۰ کیلو تریاک و دستگیری ۲ سوداگر مرگ خبرداد.

استقرار توده هوای سرد در غرب استان اصفهان تداوم دارد
استقرار توده هوای سرد در غرب استان اصفهان تداوم دارد

بر اساس اعلام هواشناسی استان اصفهان توده هوای سرد همچنان در غرب استان تداوم دارد و و شرایط معتدل‌تر در نواحی شرقی و کویری استان ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است