کد خبر : 375166
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - 23:31
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هواشناسی: دمای اصفهان افزایش می‌یابد؛ احتمال بارش‌های پراکنده

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش کمینه دما در بیشتر مناطق استان طی ۲۴ ساعت پیش رو خبرداد و گفت: با وجود این شرایط، ثبت دمای زیر صفر و سرما تداوم دارد.

هواشناسی: دمای اصفهان افزایش می‌یابد؛ احتمال بارش‌های پراکنده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی با اشاره به اینکه امروز ایستگاه بویین میاندشت با ثبت کمینه دمای ۱۸ درجه سلسیوس زیر صفر سردترین نقطه استان است، اظهار کرد: بامداد فردا پنجشنبه کمینه دمای هوا یک تا سه درجه در بیشتر مناطق استان افزایش می‌یابد اما همچنان دمای زیر صفر و سرما در بسیاری از مناطق وجود خواهد داشت.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه در ارتباط با کاهش دما هشدار هواشناسی سطح نارنجی شماره ۱۱ صادر شده است، گفت: بر اساس این هشدار از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه ۱۱ دی، دمای هوا کاهش محسوس بین هشت تا ۱۲ درجه سلسیوس دارد و شاهد یخبندان و یخ‌زدگی گسترده به ویژه در مناطق غربی و شرقی و جنوبی استان از جمله بویین میان دشت، چادگان، خوانسار، فریدن (داران)، دهاقان، شهرضا، فریدونشهر، گلپایگان، شاهین شهر و میمه، خور و بیابانک، چوپانان، نائین، اردستان، عسگران خواهیم بود.

به گفته کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان، تا اوایل هفته آینده آسمان استان به صورت صاف در برخی ساعات افزایش ابر و گاهی وزش باد و برای امروز و فردا به تدریج در مناطق مرکزی، صنعتی و شهر اصفهان افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

معتمدی اضافه کرد: روز جمعه نیز گذر امواج ناپایدار در مناطق غربی استان سبب بارش‌های پراکنده خواهد شد.

به گفته وی، بیشترین میانگین بارندگی شبانه روز گذشته در سطح استان از ایستگاه کاشان با ۲.۸ میلیمتر و اسلام آباد موگویی از توابع فریدونشهر با ۲.۵ میلیمتر بوده است.

کارشناس مسئول پیش‌بینی هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: بیشینه و کمینه دمای شهر اصفهان (مرکز استان) نیز طی ساعات پیش رو بین هفت درجه سلسیوس بالای صفر و سه درجه سلسیوس زیر صفر در نوسان است.

اخبار مرتبط:
مشمولان پایه خدمتی اسفند ماه اصفهان به صورت خودمعرف اعزام می‌شوند
مشمولان پایه خدمتی اسفند ماه اصفهان به صورت خودمعرف اعزام می‌شوند

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان شرایط و نحوه اعزام مشمولان پایه خدمتی اسفند ماه ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

دمای اصفهان کاهش می یابد؛ احتمال ورود سامانه بارش‌زا از اواسط هفته
دمای اصفهان کاهش می یابد؛ احتمال ورود سامانه بارش‌زا از اواسط هفته

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از کاهش یک تا ۲ درجه‌ای دما طی ۲۴ ساعت پیش رو خبر داد.

دانگ‌فنگ با ۳۵ میلیون تومان خلافی در اصفهان متوقف شد
دانگ‌فنگ با ۳۵ میلیون تومان خلافی در اصفهان متوقف شد

رئیس پلیس راه استان اصفهان از توقیف یک دستگاه خودروی سواری دانگ‌فنگ به‌دلیل بدهی بالای جرایم رانندگی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است