کد خبر : 375042
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - 14:46
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

بورس همچنان نزولی/ شاخص بیش از ۴۸ هزار واحد ریخت

شاخص بورس و اوراق بهادار امروز ۱۰ دی ۱۴۰۴ با اُفت بیش از ۴۸ هزار و ۶۹۶ واحدی به پله ۴ میلیون و ۷۰ هزار و ۶۵ واحدی رسید.

بورس همچنان نزولی/ شاخص بیش از ۴۸ هزار واحد ریخت

به گزارش سایت خبری مدارا:  میزان نوشت: شاخص بورس و اوراق بهادار امروز ۱۰ دی ۱۴۰۴ با اُفت بیش از ۴۸ هزار و ۶۹۶ واحدی به پله ۴ میلیون و ۷۰ هزار و ۶۵ واحدی رسید.

بررسی‌ها نشان می‌دهد شاخص هم‌وزن، با روند منفی همراه بود و با ریزش ۲ هزار و ۹۳۷ واحدی در سطح یک میلیون و ۱۰۴ هزار و ۵۴۲ واحدی قرار گرفته است.

شاخص کل فرابورس نیز امروز با روند کاهشی همراه بود و با اُفت ۱۷۸ واحدی به رقم ۳۳ هزار و ۱۸۷ واحدی رسید.

اخبار مرتبط:
ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟
ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟

موضوع ناپدید شدن ۸ میلیارد دلار پول نفت کشور به معمایی بزرگ تبدیل شده است. ماجرا از مصاحبه تاجگردون آغاز شد که در گفت‌وگوی ویژه خبری در صداوسیما گفته بود «فاصله بین عدد فروش تا عدد وصول نفت، حدود هفت و هشت میلیارد دلار فاصله دارد. وزیر نفت خودش در این وسط هم گرفتار موضوع است. آن‌ها می‌گفتند هشت میلیارد دلار نیست، چهار میلیارد دلارست.»

کمپین «نخریدن لبنیات» کار دست تولیدکنندگان داد
کمپین «نخریدن لبنیات» کار دست تولیدکنندگان داد

همزمان با افزایش نرخ لبنیات و راه‌اندازی کمپین نخریدن لبنیات چالش‌های جدیدی برای تولیدکنندگان و فروشندگان ایجاد شده است.

واریز سود سهام عدالت شرطی شد
واریز سود سهام عدالت شرطی شد

به‌ زودی خبر خوشی برای برخی از دارندگان سهام عدالت در راه است؛ تصمیمی که می‌تواند سرنوشت سودهای انباشته مانده در حساب‌های قدیمی را روشن کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است