کد خبر : 374998
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - 14:14
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نیکزاد، نماینده مجلس: اینکه گفته شده مجلس یکشنبه تعطیل است، صحیح نیست

نایب رئیس مجلس گفت: کار نمایندگی تعطیلی ندارد و کمیسیون تلفیق به طور سه شفیت تشکیل جلسه می‌دهد و جلسات علنی نیز هفته آینده دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه تشکیل می‌شود.

نیکزاد، نماینده مجلس: اینکه گفته شده مجلس یکشنبه تعطیل است، صحیح نیست

به گزارش سایت خبری مدارا:  مهر نوشت: علی نیکزاد نایب رئیس مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۱۰ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در واکنش به برخی از اخبار درباره تعطیلی مجلس گفت: هم مجلس برقرار است و هم تلفیق به صورت سه شیفته تشکیل جلسه می‌دهد و اینکه در اخبار گفته شده است مجلس یکشنبه تعطیل است صحیح نیست.

وی افزود: سنگین‌ترین زمان کار نمایندگان زمانی است نمایندگان در حوزه انتخابیه حضور دارند و وظیفه خود می‌دانند که از ساعات ابتدایی صبح تا پایان شب در بین مردم حضور پیدا کنند.

نایب رئیس مجلس افزود: کار نمایندگان از ۷ صبح تا ۱۲ شب ادامه دارد و به خاطر اینکه وظایف نمایندگی در حوزه‌های انتخابیه پیش برود، هیأت رئیسه تصمیم گرفت با درخواست تعدادی از نمایندگان محترم به جای برگزاری جلسه در روز یکشنبه، دوشنبه جلسه علنی برگزار شود و سه شنبه و چهارشنبه نیز مجلس جلسه علنی خواهد داشت و کمیسیون تلفیق نیز به طور سه شیفت تشکیل جلسه می‌دهد.

وی ادامه داد: بنابراین اینکه در فضای مجازی اینگونه منعکس شده است که یکشنبه مجلس تعطیل است، صحیح نیست، چرا که ما تعطیلی نداریم. نمایندگان یا در مجلس حضور دارند یا در کمیسیون یا در حوزه‌های انتخابیه پیگیر امورات هستند و طبق قانون باید سه هفته در تهران و در مجلس حضور پیدا کنند و یک هفته در حوزه انتخابیه بین مردم شهر و روستا و موکلین خود باشند، بنابراین انتظار دارم برخی مطالب را که خبرنگاران منعکس می‌کنند، انصاف را در آن رعایت کنند.

اخبار مرتبط:
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند

سروش محلاتی، پژوهشگر دینی گفت: جامعه ما جامعه دینی است و غالب مردم گرایش دینی دارند، ولی تفاوتی روشن بین گرایش دینی اکثر مردم با گرایش دینی غالب علما هست. اهمیتی که علما برای جنبه های صوری و ظاهری دین قائل اند برای بسیاری از مردم دیندار وجود ندارد.

فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش درگذشت/ امیر سرتیپ محمدی فر که بود؟
فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش درگذشت/ امیر سرتیپ محمدی فر که بود؟

امیر سرتیپ جانباز ناصر محمدی‌فر در زمان جنگ، فرماندهی گردان ۲۳۴ زرهی، تیپ دوم لشکر ۸۸ زرهی، جانشینی لشکر ۸۸، فرماندهی لشکر ۱۶ زرهی و فرماندهی لشکر ۸۱ زرهی را بر عهده داشت.

کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است
کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است

حسین کنعانی مقدم، فرمانده پیشین سپاه پاسداران گفت: «احتمال جنگ بسیار زیاد است. اما اگر بر اساس منطق جنگی به شرایط موجود نگاه کند، نباید جنگی رخ دهد، چراکه وقوع جنگ گسترده منطقه ای می تواند به ساقط شدن دولت ترامپ منتهی شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است