کد خبر : 374807
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۰۹ - 14:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: در اعتراض بازاریان به نوسانات ارز، ۵۰ نفر هم شعار‌های هنجارشکن دادند

کیهان نوشت: دیروز در یکی از مناطق تهران برخی از مغازه‌داران در اعتراض به نوسانات ارز مغازه‌ها را نیمه‌باز کرده بودند که ناگهان جمعیتی نزدیک به ۴۰ تا ۵۰ نفر با شعارهای هنجارشکن به صحنه آمده و پس از آن تعدادی دیگر از نقاط دیگر به آنها پیوستند.

کیهان: در اعتراض بازاریان به نوسانات ارز، ۵۰ نفر هم شعار‌های هنجارشکن دادند

به گزارش سایت خبری مدارا:  کیهان نوشت: دیروز در یکی از مناطق تهران برخی از مغازه‌داران در اعتراض به نوسانات ارز مغازه‌ها را نیمه‌باز کرده بودند که ناگهان جمعیتی نزدیک به ۴۰ تا ۵۰ نفر با شعارهای هنجارشکن به صحنه آمده و پس از آن تعدادی دیگر از نقاط دیگر به آنها پیوستند.

از دو روز پیش یک توئیت از «ولید گادبان- Waleed Gadban‌» مشاور نماینده اسرائیل در دفتر سازمان ملل در فضای مجازی منتشر شده بود که عوامل خود را به حضور در خیابان دعوت می‌کرد.

 بنابراین رژیم صهیونیستی با راه‌اندازی آشوب دیروز دنبال این بوده که از تعداد پادوهای خود باخبر شود.

اخبار مرتبط:
وزارت نیرو؛ از مدیریت بحران تا قربانی‌سازی رسانه‌ای
وزارت نیرو؛ از مدیریت بحران تا قربانی‌سازی رسانه‌ای

پس از ماه‌ها فشار رسانه‌ها، هشدار متخصصان و نارضایتی فزاینده افکار عمومی از وضعیت آب و برق کشور، سرانجام علی‌آبادی، وزیر نیرو، تصمیم گرفت معاونان خود در بخش آب و برق را تغییر دهد؛ معاونانی که از دولت پیشین و از دوره وزارت محرابیان به او به ارث رسیده بودند و عملکردشان همواره محل انتقاد جدی کارشناسان بود.

آمریکا فهرست تحریم‌های ایران را اضافه کرد
آمریکا فهرست تحریم‌های ایران را اضافه کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا از وضع تحریم‌های جدیدی در ارتباط با ایران خبر داد.

موضع حسن یزدانی درباره اعتراضات مَردمی
موضع حسن یزدانی درباره اعتراضات مَردمی

حسن یزدانی، قهرمان کشتی ایران، با انتشار یک استوری در صفحه شخصی‌اش نسبت به اعتراضات مردمی به گرانی و وضعیت اقتصادی واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است