کد خبر : 374362
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۰۷ - 15:08
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

قالیباف: با توجه به تورم موجود، افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در لایحه بودجه سال آینده، محل ایراد است

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در لایحه بودجه باتوجه به تورم موجود افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان محل ایراد است، بحث معیشت مردم و حقوق کارمندان و کارگران موضوع مهمی است که مجلس با جدیت آن را دنبال خواهد کرد.

قالیباف: با توجه به تورم موجود، افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان در لایحه بودجه سال آینده، محل ایراد است

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در لایحه بودجه باتوجه به تورم موجود افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان محل ایراد است، بحث معیشت مردم و حقوق کارمندان و کارگران موضوع مهمی است که مجلس با جدیت آن را دنبال خواهد کرد.

محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در جریان جلسه علنی امروز ( یکشنبه ۷ دی) مجلس و پس از درخواست کمیسیون تلفیق برای فرصت ۴۸ ساعت به منظور بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ بیان کرد: اهمیت بودجه برای همه ما روشن است. من در سال قبل هم به این موضوع اشاره کردم؛ درست است که این ماده واحده و لایحه دولت تحت عنوان بودجه دولت برای سال ۱۴۰۵ مطرح شده، اما واقعیت این است که این بودجه، بودجه زندگی مردم است و تمام بند بند آن بر زندگی مردم تأثیر مستقیم دارد.

وی با بیان اینکه برخی از موضوعات باید به‌طور جدی مورد بحث قرار بگیرد، اظهار کرد: اکنون نیز جمع‌بندی کمیسیون تلفیق این است که برای بررسی دقیق‌تر ابهامات موجود در بودجه، ۴۸ ساعت فرصت نیاز دارد تا بتواند بررسی‌های لازم را انجام دهد و نظر نهایی خود را اعلام کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مقرر شده است نظر کمیسیون تلفیق ان‌شاءالله در جلسه روز سه‌شنبه آینده، یعنی سه‌شنبه پس‌فردا، در تاریخ نهم دی‌ماه، در صحن مطرح شود. بر همین اساس و مطابق ماده ۱۰۵، با درخواست کمیسیون موافقت می‌کنیم.

وی با تأکید بر توجه به مسائل معیشتی مردم گفت: دوستان توجه داشته باشند که معیشت مردم، موضوع افزایش ۲۰ درصد حقوق کارمندان و مسائل مربوط به کارکنان دولت از اهمیت بالایی برخوردار است، به‌ویژه با توجه به اینکه در سال‌های گذشته این فاصله‌ها جبران نشده است. انتظار می‌رود عزیزان ما در کمیسیون تلفیق به این موضوعات توجه ویژه داشته باشند.

وی افزود:موضوعات دیگری نیز وجود دارد که ان‌شاءالله روز سه‌شنبه به آن‌ها خواهیم پرداخت. لذا ماده واحده به کمیسیون تلفیق ارجاع می‌شود تا امروز و فردا به‌صورت فشرده بررسی شود.کمیسیون تلفیق می‌تواند از امروز، از ساعت ۱۰ و نیم، جلسات خود را تشکیل دهد و ان‌شاءالله صبح روز سه‌شنبه نهم دی‌ماه، با بررسی کلیات بودجه، در خدمت همکاران خواهیم بود.

قالیباف با بیان اینکه در لایحه دولت باتوجه به تورم موجود افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان محل ایراد است، افزود: بحث معیشت مردم و حقوق کارمندان و کارگران موضوع مهمی است. تورم نباید معیشت مردم، کارمندان و کارگران را تحت فشار قرار دهد.

اخبار مرتبط:
قائم‌پناه: عشق ما ایجاد رضایت مردم است
قائم‌پناه: عشق ما ایجاد رضایت مردم است

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: با وجود همه فشارها و تهدیدهای طبیعی مثل کاهش بارندگی، جنگ ۱۲ روزه و محدودیت‌های ارزی که اروپا و آمریکا وارد می‌کنند، امیدواریم مردم را راضی نگه داریم.

قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است
قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمی‌توانیم قطعی بگوییم که جنگ رخ خواهد داد، اما تهدیداتی که دشمن علیه ما اعمال می‌کند قطعی است و ما نباید از این تهدیدات ذره‌ای غفلت کنیم.

القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه
القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه

رئیس کل دادگستری استان تهران به ارائه گزارشی از اقدامات دادگستری استان تهران در پرونده‌های مربوط به حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه پرداخت و گفت: بر اساس آخرین آمار دریافتی تاکنون ۱۴۲ فقره پرونده کیفری در رابطه با شهادت ۳۲۰ شهید و مجروح و نیز شکایت ۶۳۳ نفر از سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در دادسرای امور بین الملل تهران ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است