کد خبر : 373234
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۳۰ - 14:01
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

پای یک شخص ایرانی به پرونده اپستین باز شد: سالار کمانگر، مدیرعامل سابق یوتیوب

رؤیت نام یک شخص ایرانی به نام سالار کمانگر (مدیرعامل سابق یوتیوب) در فایل‌های جفری اپستین توجه مردم را در شبکه‌های اجتماعی به خود جلب کرد.سالار کمانگر (متولد ۱۳۵۶ در تهران)، مدیر ارشد ایرانی-آمریکایی در گوگل و مدیرعامل سابق یوتیوب بود. او به عنوان نهمین کارمند گوگل شناخته می‌شود و نقشی کلیدی در تبدیل این شرکت به یک غول تکنولوژی ایفا کرد.

پای یک شخص ایرانی به پرونده اپستین باز شد: سالار کمانگر، مدیرعامل سابق یوتیوب

به گزارش سایت خبری مدارا: زومیت نوشت: نام سالار کمانگر، مدیرعامل سابق یوتیوب، در پرونده‌ی جنجالی جفری اپستین دیده شد.

رؤیت نام یک شخص ایرانی به نام سالار کمانگر (مدیرعامل سابق یوتیوب) در فایل‌های جفری اپستین توجه مردم را در شبکه‌های اجتماعی به خود جلب کرد.
سالار کمانگر (متولد ۱۳۵۶ در تهران)، مدیر ارشد ایرانی-آمریکایی در گوگل و مدیرعامل سابق یوتیوب بود. او به عنوان نهمین کارمند گوگل شناخته می‌شود و نقشی کلیدی در تبدیل این شرکت به یک غول تکنولوژی ایفا کرد.
او در ۲۲ سالگی، بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، به گوگل پیوست ابداع‌کننده‌ی سیستم تبلیغاتی Google AdWords محسوب می‌شود.
جفری ادوارد اپستین یک سرمایه‌دار و مدیر صندوق پوشش ریسک آمریکایی بود که به‌دلیل جرایم جنسی و مدیریت یک شبکه‌ی گسترده‌ی سوءاستفاده، بر سر زبان‌ها افتاد. او در سال ۲۰۱۹ درگذشت.
در ماه جاری میلادی، بر اساس قانون «شفافیت پرونده‌های اپستین»، وزارت دادگستری آمریکا موظف شد فایل‌های تحقیقات جنایی مربوط به او را منتشر کند و حالا نام مدیرعامل سابق یوتیوب را در این اسناد می‌بینیم.
اپستین کار خود را به عنوان معلم ریاضی در مدرسه «دالتون» منهتن آغاز کرد و سپس وارد دنیای بانکداری در شرکت Bear Stearns شد. بعدها شرکت مدیریت مالی خود را تاسیس کرد و با نخبگان سیاسی و اقتصادی جهان روابط نزدیکی داشت.
او با چهره‌های مشهوری چون دونالد ترامپ، بیل کلینتون و شاهزاده اندرو (عضو خانواده‌ی سلطنتی بریتانیا) در ارتباط بود که این موضوع باعث جنجال‌های سیاسی بزرگی شد.
اپستین از طریق کمک‌های مالی Media Lab در دانشگاه MIT، نقشی کلیدی در راه‌اندازی «ابتکار ارز دیجیتال» (DCI) در سال ۲۰۱۵ داشت. این پروژه زمانی شکل گرفت که «بنیاد بیت‌کوین» دچار بحران مالی شده بود و سرمایه‌ی اپستین باعث شد MIT بتواند حقوق توسعه‌دهندگان اصلی بیت‌کوین مانند گاوین اندرسن و ولادیمیر فن‌در لان را پرداخت کند.
اسناد نشان می‌دهند که اپستین در خانه‌ی مجلل خود در منهتن میزبان جلساتی با موضوع بیت‌کوین بوده است. در این جلسات چهره‌هایی چون براک پیرس (یکی از بنیان‌گذاران تتر) و لری سامرز (وزیر سابق خزانه‌داری آمریکا) حضور داشتند.
اخبار مرتبط:
لاجوردی، نماینده مجلس: گرانی‌های اخیر بخشی از جنگ ترکیبی دشمن است
لاجوردی، نماینده مجلس: گرانی‌های اخیر بخشی از جنگ ترکیبی دشمن است

نماینده تهران در مجلس، با اشاره به افزایش سرسام‌آور قیمت ارز، دارو و کالاهای اساسی گفت این گرانی‌ها بخشی از جنگ ترکیبی دشمن محسوب می‌شود.

تکذیب رفع فیلتر تلگرام
تکذیب رفع فیلتر تلگرام

عضو شورای عالی فضای مجازی، اعلام کرد: اجرای مصوبه ۳۲ بندی شورا باید مرحله‌به‌مرحله پیش برود و پس از آن، در صورت پذیرش قوانین کشور از سوی سکو‌هایی مانند تلگرام، موضوع بازگشایی آنها قابل بررسی خواهد بود.

نماینده مجلس: جمعیت فقیر تا پایان سال به بالای ۵۵ میلیون نفر می‌رسد
نماینده مجلس: جمعیت فقیر تا پایان سال به بالای ۵۵ میلیون نفر می‌رسد

حمیدرضا عزیزی فارسانی، نماینده مجلس گفت: تورم و گرانی موجب خواهد شد دهک هشتم نیز تا پایان سال به جمع فقرا بپیوند و جمعیت فقیر به بالای ۵۵ میلیون نفر برسد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است