کد خبر : 37303
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۱۷ - 21:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ظریف: با اروپا همکاری می کنیم اما منتظر آنها نمی مانیم

ظریف: با اروپا همکاری می کنیم اما منتظر آنها نمی مانیم

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: به همکاری خود با اروپا درباره SPV ادامه می دهیم اما منتظر آن‌ها نمی‌مانیم.


مدآرا | محمد جواد ظریف پس از دیدار با وزیر حمل و نقل هند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حوزه بانکی خیلی خوشحال هستیم که uco بانک هند و بانک پاسارگاد ایران همکاری خود را در زمینه تجارت آغاز کرده‌اند ما امیدواریم که به رغم تحریم‌های آمریکا، ایران و هند در زمینه همکاری بیشتر و در راستای منافع مردم دو کشور همکاری‌های بیشتری داشته باشند.
ظریف در پاسخ به سوالی در خصوص درخواست هند برای گاز ارزان‌تر و راه‌اندازی صنایع در چابهار گفت: ما برای گفت‌وگو با هند آمادگی داریم تا این که آنها بتوانند سرمایه‌گذاری در چابهار از جمله پتروشیمی را آغاز کنند.
وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد: ما همیشه آماده گفت‌وگوها با هند در این حوزه بوده‌ایم و از پیشنهادات هند استقبال می‌کنیم، من نمی‌توانم جلو رسانه‌ها مذاکره کنم ولی ما آمادگی مذاکره داریم.

وی در پاسخ به سوالی درباره اس پی وی گفت: اروپایی ها تلاش کرده‌اند اما در حد انتظار ما نتوانستند پیشرفت کنند. ما همکاری خود را از طریق کانال‌های مختلف مثل مورد هند گسترش می‌دهیم.
وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: ما با اروپا در تماس هستیم اما منتظر آن ها نمی‌مانیم، ما حوزه‌های همکاری خود را از طریق کانال‌های مختلف مانند هند گسترش می دهیم.
وی افزود: در حالی که با اروپا و همکاری در خصوص SPV ادامه می دهیم اما منتظر آن ها نمی‌مانیم. ما با شرکای سنتی خود کار می‌کنیم مثل چین، هند و روسیه تا این که بتوانیم در راستای منافع مردم‌مان همکاری کنیم./ایسنا

اخبار مرتبط:
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب: نقش راهبری رهبر انقلاب در  به‌قدری تعیین‌کننده بود که حتی مراکز مطالعاتی جهان نیز آن رااز عوامل اصلی ناکامی دشمن دانسته‌اند
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب: نقش راهبری رهبر انقلاب در به‌قدری تعیین‌کننده بود که حتی مراکز مطالعاتی جهان نیز آن رااز عوامل اصلی ناکامی دشمن دانسته‌اند

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب گفت: نقش راهبری رهبر انقلاب در جنگ۱۲روزه به‌قدری تعیین‌کننده بود که حتی مراکز مطالعاتی جهان نیز آن رااز عوامل اصلی ناکامی دشمن دانسته اند.

نقاشی و بازی‌های خلاقانه می‌توانند سرعت پیری مغز را کاهش دهند
نقاشی و بازی‌های خلاقانه می‌توانند سرعت پیری مغز را کاهش دهند

محققان با استفاده از مدل‌های مبتنی بر یادگیری ماشین نشان داده‌اند که فعالیت‌های خلاقانه مانند رقص تانگو، نقاشی و انجام بازی‌های ویدیویی می‌توانند باعث کاهش سرعت پیری مغز شوند.

میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد
میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد

کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق، میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات پارلمانی این کشور را ۸۲.۴۸ اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است