کد خبر : 371393
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۱۷ - 14:35
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

مسرور: اعضای کمیته رسیدگی به جریان ماراتن کیش منصوب شدند

با حکم رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش منصوب شدند. این انتصاب در پی انتشار گزارش‌ها و واکنش‌ها پیرامون حواشی رخ‌داده در جریان برگزاری ماراتن کیش و با هدف انجام بررسی دقیق و ارائه گزارش جامع انجام شده است. بر اساس حکم صادره، کمیته موظف است با جمع‌آوری مستندات، انجام ارزیابی‌های میدانی و بررسی تمامی ابعاد برگزاری رویداد، نتایج بررسی‌های خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دبیرخانه شورای‌عالی ارائه کند. مهدی مزینانی، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری؛ میثم صفرزاده، معاون حقوقی، بازرسی و امور مجلس؛ و حمید واشقانی فراهانی، مدیر بازرسی، نظارت و رسیدگی به شکایات دبیرخانه، اعضای منصوب‌شده در این کمیته را تشکیل می‌دهند.

مسرور: اعضای کمیته رسیدگی به جریان ماراتن کیش منصوب شدند

به گزارش سایت خبری مدارا: با حکم رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش منصوب شدند. این انتصاب در پی انتشار گزارش‌ها و واکنش‌ها پیرامون حواشی رخ‌داده در جریان برگزاری ماراتن کیش و با هدف انجام بررسی دقیق و ارائه گزارش جامع انجام شده است.

بر اساس حکم صادره، کمیته موظف است با جمع‌آوری مستندات، انجام ارزیابی‌های میدانی و بررسی تمامی ابعاد برگزاری رویداد، نتایج بررسی‌های خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دبیرخانه شورای‌عالی ارائه کند.

مهدی مزینانی، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری؛ میثم صفرزاده، معاون حقوقی، بازرسی و امور مجلس؛ و حمید واشقانی فراهانی، مدیر بازرسی، نظارت و رسیدگی به شکایات دبیرخانه، اعضای منصوب‌شده در این کمیته را تشکیل می‌دهند.

اخبار مرتبط:
نبی، سرپرست تیم ملی: با سرمربی اسپانیا برای بازی تدارکاتی صحبت کردیم / کمپ تیم ملی در آمریکا انتخاب شد
نبی، سرپرست تیم ملی: با سرمربی اسپانیا برای بازی تدارکاتی صحبت کردیم / کمپ تیم ملی در آمریکا انتخاب شد

سرپرست تیم ملی فوتبال با تایید مذاکره با اسپانیا، درباره آخرین وضعیت بازی‌های تدارکاتی احتمالی تیم ملی در فاصله باقی‌مانده تا آغاز جام جهانی صحبت کرد.

۵ کشتی‌گیر ایرانی در جمع نامزد‌های برترین کشتی‌گیران سال ۲۰۲۵ جهان
۵ کشتی‌گیر ایرانی در جمع نامزد‌های برترین کشتی‌گیران سال ۲۰۲۵ جهان

صفحه رسمی اتحادیه جهانی کشتی (UWW)، اسامی نامزد‌های برترین کشتی‌گیران آزاد و فرنگی سال ۲۰۲۵ را اعلام کرد که تیم‌های ملی ایران حضور چشمگیری در این فهرست دارند.

معاون وزیر ورزش درباره دوی ماراتن کیش: این مساله با تدابیر دوستان حل و فصل می‌شود
معاون وزیر ورزش درباره دوی ماراتن کیش: این مساله با تدابیر دوستان حل و فصل می‌شود

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش درباره دوی ماراتن کیش گفت: باید از مجموعه مدیریتی مناطق آزاد و مسئولان آن تشکر کنم زیرا همواره ورزش کشور را مورد توجه قرار دادند. قهرمانی سه گانه اسیا در کیش برگزار خواهد شد. به عنوان وزارت ورزش از تلاش‌های منطقه آزاد تشکر می‌کنیم و این مساله با تدابیر دوستان حل و فصل می‌شود و امروز شاهد یکدلی و صمیمیت در ورزش هستیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است