کد خبر : 371001
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۱۵ - 13:35
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

بهروزآذر: طرح مجلس درباره مهریه با چند اصل قانون اساسی در تناقض است/ امیدواریم شورای نگهبان این طرح را رد کند

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با تأکید بر این که طرح مجلس درباره کاهش سقف کیفری مهریه از ۱۱۰ به ۱۴ سکه هم با اصول ۳، ۱۰، ۲۰ و ۲۱ قانون اساسی مخالف است وهم با سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در موضوع خانواده، تناقض آشکار دارد، گفت: امید داریم که شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، جلوی نهایی شدن طرح مجلس در حوزه مهریه را بگیرند. زنان ما آرامش خود را حفظ کنند.

بهروزآذر: طرح مجلس درباره مهریه با چند اصل قانون اساسی در تناقض است/ امیدواریم شورای نگهبان این طرح را رد کند

به گزارش سایت خبری مدارا: زهرا بهروزآذر، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در آیین افتتاحیه «هفته زن» و تکریم مقام مادر که امروز (شنبه ۱۵ آذر) در سازمان حفاظت محیط‌زیست برگزار شد، گفت: اگر قرار است به قله‌های پیشرفت برسیم، به بال زنان و‌ مردان نیاز داریم تا پرواز موفق داشته باشیم، این نگاه منحصر به دولت چهاردهم نیست و در تمدن ایران این نگاه وجود داشته و دارد.

وی با بیان این که حضرت خدیجه بزرگترین کارآفرین جهان اسلام هستند، عنوان کرد: جا دارد از مقام معظم رهبری برای شرایطی که امروز در ایران حاکم است، تشکر کنیم. ایشان روز چهارشنبه نکات بسیار مهمی را در فرمایشاتشان درباره مسأله زنان و عدالت اجتماعی مطرح کردند.

بهروآذر ادامه داد: فرمایشات ایشان به‌صورت دقیق در قانون اساسی ‌مورد تاکید قرار گرفته است. ما در دولت، خود را مجری قانون‌ اساسی می‌دانیم. از مشاورین دستگاه‌های اجرایی تشکر می‌کنم این افراد موظف شده‌اند که زنان شایسته در دستگاه‌ها را شناسایی و مشکلات آن‌ها را برطرف کنند.

معاون زنان رئیس‌جمهور تأکید کرد: زنان ایران در هر عرصه‌ای که حضور داشتند، درخشیدند. بیش از ۶۰ درصد پذیرفتگان دانشگاهی ما، زنان هستند. بیش از ۷۰ درصد کادر درمان ما زنان هستند. زنان ما به خودشان باور و اعتقاد دارند. هفته گرامیداشت مقام زن فرصتی برای قدردانی از آنها است.

وی تصریح کرد: ما موظف هستیم هر زن ایرانی را در داخل و خارج مرزها شناسایی کنیم و به مشکلات آنها بپردازیم. اگر می‌خواهیم وفاق اتفاق بیافتد باید صدای همه بی‌صدایان را بشنویم. هیچ‌کس نباید احساس طرد شدن داشته باشد. باید برای ما صداقت و تعهد مهم باشد.

بهروزآذر همچنین در سخنان خود از شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست تقدیر کرد و گفت: خانم انصاری با وجود مافیاهایی که بود، در زمینه پروژه پتروشیمی میانکاله ایستادگی کرد و جلوی آن را گرفت.

 

واکنش معاون زنان رئیس‌جمهور به مصوبه مجلس درباره مهریه

 

بهروزآذر در بخش دیگری از صحبت‌های خود به انتقاد از مصوبه اخیر مجلس درباره کاهش سقف کیفری مهریه پرداخت و گفت: مهریه یکی از اضلاع حقوقی نظام خانواده است و اگر می‌خواهیم اصلاح یا تغییری در این ضلع قرار دهیم، باید سایر اضلاع حقوقی نظام خانواده را نیز مد نظر قرار دهیم و به‌صورت یکپارچه آن را اصلاح کردیم.

وی افزود: در جلساتی که با نمایندگان مجلس گذاشتیم و از نظرات وکلا، جامعه‌شناسان، روانشناسان و … استفاده کردیم، قرار بود که کاهش سقف کیفری مهریه از ۱۱۰ به ۱۴ سکه، در طرح نهایی قرار نگیرد. اما متأسفانه روز چهارشنبه که جمعی از زنان در خدمت مقام معظم رهبری بودیم و ایشان بر عدالت خانوادگی و عدالت اجتماعی برای زنان تأکید داشتند، در همان زمان، موضوع کاهش سقف کیفری مهریه در مجلس پیشنهاد شد و رأی آورد.

معاون زنان رئیس‌جمهور همچنین به صدای «ای جونم» که بعد از تصویب این طرح در صحن مجلس شنیده شد نیز واکنش نشان داد و گفت: از این دردناک‌تر، صدایی بود که بعد از تصویب این قانون، در بلندگوهای مجلس شنیده شد که برای ما شوکه‌کننده بود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور تأکید کرد: طرح مجلس هم کیان خانواده را تحت تأثیر قرار می‌دهد و هم با اصول ۳، ۱۰، ۲۰ و ۲۱ قانون اساسی مخالف است و با سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در موضوع خانواده، تناقض آشکار دارد.

وی در پایان تصریح کرد: امید داریم که شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، جلوی نهایی شدن طرح مجلس در حوزه مهریه را بگیرند. زنان ما آرامش خود را حفظ کنند.

اخبار مرتبط:
نشست با آفتابه بپاهای مسجد شاه / ماجرای دیدار عجیب فرزین با اتحادیه صرافان هرات چه بود؟
نشست با آفتابه بپاهای مسجد شاه / ماجرای دیدار عجیب فرزین با اتحادیه صرافان هرات چه بود؟

یک کارشناس رمزارز با تشریح نقش بازار هرات در شکل‌دهی انتظارات ارزی در ایران می‌گوید: وابستگی اقتصاد کشور به این بازار نتیجه سال‌ها تحریم، نبود مسیر رسمی انتقال ارز و سیاست‌های پولی ناکارآمد داخلی است؛ وضعیتی که باعث شده کوچک‌ترین نوسان در هرات، چند ساعت بعد مستقیماً در تهران منعکس شود.

نماینده مشهد: مستنداتی درباره فساد در وزارت ورزش داریم / می‌گویند وزیر منتسب به قالیباف و خیالش راحت است
نماینده مشهد: مستنداتی درباره فساد در وزارت ورزش داریم / می‌گویند وزیر منتسب به قالیباف و خیالش راحت است

احسان عظیمی‌راد، نماینده مشهد و طراح استیضاح وزیر ورزش و جوانان، از وجود «ضعف جدی مدیریتی»، «عدم پاسخگویی»، «مستندات فساد» و «بی‌توجهی به ورزش مناطق محروم» در وزارتخانه خبر داد و گفت امضاهای استیضاح احمد دنیامالی در حال افزایش است.

هزینه درمان «سرماخوردگیِ ساده» معادل حداقل ۳ روز درآمد یک کارگر!
هزینه درمان «سرماخوردگیِ ساده» معادل حداقل ۳ روز درآمد یک کارگر!

هوای آلوده تهران این روزها بیشتر از همیشه به قیمت سلامتی مردم تمام می‌شود. نه تنها مردم باید با کمبود اکسیژن دست و پنجه نرم کنند، بلکه هزینه‌های سرسام‌آور درمانی و معیشتی به یک بحران جدید تبدیل شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است