کد خبر : 370903
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۱۳ - 13:22
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

آیت‌الله سنجری‌اراکی: حکم کفر و خروج از دین بر «اردستانی» صادق است!

در پی انجام مناظره میان حجت‌الاسلام حامد کاشانی و حجت‌الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع «مظلومیت و شهادت حضرت زهرا (س)»، آیت‌الله سنجری اراکی در پاسخ به استفتایی درباره حجت‌الاسلام اردستانی گفت: «او از اصول مذهب شیعه خارج شده و حکم به کفر یا خروج از دین بر او صادق است.»

آیت‌الله سنجری‌اراکی: حکم کفر و خروج از دین بر «اردستانی» صادق است!

به گزارش سایت خبری مدارا:  در پی انجام مناظره میان حجت‌الاسلام حامد کاشانی و حجت‌الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع «مظلومیت و شهادت حضرت زهرا (س)»، جمعی از پیروان آیت‌الله سنجری اراکی از ایشان تقاضای استفتاء کردند.

در متن این استفتاء‌ سؤال شده است که «آیا عبدالرحیم سلیمانی اردستانی که به‌عنوان یک شیعه، منکر شهادت حضرت فاطمه (س) شده است و بسیاری از فضائل و ولایت مطلقه اهل البیت علیهم السلام را کاملاً رد می کند، خارج از مذهب حقه شیعه است یا حکم به مسلمانی او می کنید؟»

آیت‌الله سنجری اراکی هم در پاسخ اظهار کرده است که «کسی که به وضوح و با علم، شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌ الله‌ علیها و فضائل و ولایت مطلقه أهل‌ بیت علیهم‌ السلام را انکار کند، از اصول مذهب شیعه خارج شده و حکم به کفر یا خروج از دین بر او صادق است.»

گفتنی است، آیت‌الله سنجری اراکی از شاگردان آیت‌الله سید صادق روحانی است که در جریان دیداری با آیت‌الله خویی و سید حسین طباطبایی قمی، فتوای ترور احمد کسروی را برای فداییان اسلام گرفته بود.

اخبار مرتبط:
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح

ارگان مطبوعاتی نزدیک به رئیس مجلس تلاش کرده نشان دهد قالیباف و پزشکیان بر سر کنارگذاشتن برخی وزرا تفاهم کرده اند.

پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا
پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا

«ایلان ماسک» در یک رویداد خصوصی برای اعضای فعلی و پیشین «دوج» در اواخر ماه گذشته با پیش‌بینی درباره آینده کاخ سفید گفته است که ایالات متحده در آغاز یک «دوره ۱۲ ساله بزرگ» قرار دارد.

عوامل کانال تلگرامی «شکار مزدور» در غرب مازندران دستگیر شدند
عوامل کانال تلگرامی «شکار مزدور» در غرب مازندران دستگیر شدند

رئیس کل دادگستری مازندران از بازداشت عوامل کانال تلگرامی «شکار مزدور» در شهر‌های غربی استان توسط اداره کل اطلاعات استان خبر داد و افزود: مجرمین با صدور قرار مناسب به زندان معرفی شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است