کد خبر : 370716
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۱۲ - 14:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

معاون ساترا: ممنوعیت پخش زنده مراسم قرعه‌کشی جام‌جهانی در پلتفرم‌های نمایش خانگی، اتفاق جدیدی نیست / پخش زنده این مراسم به «زبان فارسی»، در انحصار صداوسیماست

علت ممنوعیت پخش زنده مراسم قرعه‌کشی جام‌جهانی ۲۰۲۶، خریداری حقوق انحصاری پخش این مراسم توسط صداوسیما اعلام شد.

معاون ساترا: ممنوعیت پخش زنده مراسم قرعه‌کشی جام‌جهانی در پلتفرم‌های نمایش خانگی، اتفاق جدیدی نیست / پخش زنده این مراسم به «زبان فارسی»، در انحصار صداوسیماست

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایسنا نوشت: علت ممنوعیت پخش زنده مراسم قرعه‌کشی جام‌جهانی ۲۰۲۶، خریداری حقوق انحصاری پخش این مراسم توسط صداوسیما اعلام شد.

عصر سه‌شنبه ۱۱ آذرماه، تصمیم ساترا برای ممنوعیت انتشار زنده مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در پلتفرم‌های نمایش خانگی، اعلام و سروصدای زیادی در شبکه‌های اجتماعی به پا کرد.

بر اساس این تصمیم که ابلاغیه رسمی آن در فضای مجازی منتشر شد، پلتفرم‌های صوت و تصویر فراگیر دارای مجوز که تحت نظارت ساترا فعالیت می‌کنند، اجازه انتشار این مراسم را به صورت زنده نخواهند داشت.

در پی انتشار این ابلاغیه، عباس سیاح طاهری، معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا در گفتگویی، علت این ممنوعیت را خریداری حقوق انحصاری پخش مراسم به زبان فارسی توسط رسانه ملی اعلام کرد و در این زمینه گفت: این ممنوعیت، اتفاق جدیدی نیست. حقوق انحصاری پخش مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ به زبان فارسی، توسط سازمان صداوسیما خریداری شده است و پلتفرم‌های وی‌اودی می‌توانند از طریق آی‌فریم اختصاصی، مراسم را به پخش برسانند.

خریداری حق انحصاری پخش و ممنوعیت پخش زنده رقابت‌ها در پلتفرم‌ها، پیش از این در رویدادهایی مانند جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ یا المپیک ۲۰۲۴ فرانسه نیز رخ داده بود؛ اگرچه در آن زمان در نامه‌های رسمی ساترا به پلتفرم‌ها، اعلام می‌شد حقوق انحصاری پخش در محدوده مرزهای جغرافیایی ایران خریداری شده و از خریداری حقوق پخش انحصاری «به زبان فارسی» صحبت به میان نیامده بود.

با این حال، در نامه‌ای که دیروز با امضای علی مهرگان مدیرکل صدور مجوز و امور رسانه‌های سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) منتشر شد، قید «مرزهای جغرافیایی ایران» یا «زبان فارسی» دیده نمی‌شود.

با این همه، بر اساس مصوبه ۳۰ خردادماه ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی، تولید و پخش زنده برنامه‌ها در فضای مجازی در انحصار سازمان صداوسیماست و رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی، برای پخش زنده محتوا باید از این سازمان مجوز دریافت کنند.

مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ قرار است روز جمعه ۱۴ آذرماه در شهر واشنگتن برگزار شود.

اخبار مرتبط:
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم

معاون انرژی رئیس جمهور گفت: به لطف الهی و با تمام وجودم به عهدی که با مردم عزیزم بستم و قولی که به رئیس جمهور محترم دادم پایبند خواهم بود.

وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است
وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است

محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور، اظهار کرد: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم. ایام پیک ابتلا در روزهای پایانی فصل پاییز است.

قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است
قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است

قائم‌پناه تاکید کرد: مطلبی هم که راجع به مازوت سوزی و گازوئیل‌های با سولفور بالا مطرح شده، واقعیت ندارد، چرا که وارونگی هوا سال‌های سال بوده و ما نیز باید آنرا کاهش دهیم و این موضوع را وظیفه خود می‌دانیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است