کد خبر : 370047
انتشار : 2025/11/29 - 14:39
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

احتمال تعطیلی تهران تا سه‌شنبه

تهران برای هفتمین روز متوالی در وضعیت قرمز آلودگی هوا قرار دارد و با ادامه سکون هوا، احتمال تعطیلی تا سه‌شنبه بالاست.

احتمال تعطیلی تهران تا سه‌شنبه

به گزارش سایت خبری مدارا: تهران برای هفتمین روز متوالی در وضعیت قرمز آلودگی هوا قرار دارد. شاخص لحظه‌ای آلودگی حدود ۱۵۹ ثبت شده و میانگین ۲۴ ساعت گذشته نیز همین محدوده را نشان می‌دهد.

برخی گزارش‌های بین‌المللی در ساعات مختلف عدد ۲۴۰ را برای پایتخت اعلام کرده‌اند. با وجود تعطیلی مدارس و دورکاری بخشی از ادارات، شاخص‌ها هنوز به زیر ۱۵۰ نرسیده‌اند و وضعیت شهر همچنان هشدار بالایی دارد.
معاون وزیر بهداشت، علیرضا رئیسی، اعلام کرده است که «کار از اندازه‌گیری گذشته و با چشم هم می‌توان دید شهر چقدر آلوده است». قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، نیز هشدار داده که اگر آلودگی شدیدتر شود «کُشتار می‌کند».

افزایش غلظت آلاینده‌ها تا سه‌شنبه

اداره‌کل هواشناسی نیز اعلام کرده است که پایداری جو و سکون هوا تا اواسط هفته ادامه دارد و این باعث انباشت آلاینده‌ها و کاهش دید در مناطق پرتردد می‌شود. تنها از دوشنبه‌شب تا سه‌شنبه احتمال بارش پراکنده در ارتفاعات و غرب استان وجود دارد که به اندازه کافی برای پاکسازی هوا نیست.
در این شرایط حسن عباس‌نژاد، دبیر کارگروه کاهش آلودگی تهران معتقد است: تعطیلی تأثیر کمی دارد، زیرا منابع اصلی آلودگی کنترل نمی‌شوند و باید روی کاهش تولید آلاینده‌ها تمرکز کرد. در مقابل منصور علیمردانی، عضو کمیسیون بهداشت مجلس می‌گوید: تعطیلی مدارس و ادارات در شرایط شاخص بالای ۱۵۰ می‌تواند تردد خودروها را کاهش داده و آلاینده‌ها را کم کند

مروز مدارس و دانشگاه‌ها به‌صورت مجازی اداره شده‌اند و بخشی از ادارات نیز دورکار بوده‌اند. استاندار تهران در همین رابطه گفته است: «اگر تعطیلی‌ها نبود، آلودگی قطعاً بیشتر از الان می‌شد.»بنابراین با توجه به پایداری جو، سکون هوا، شاخص‌های بالای ۱۵۰ و دیدگاه کارشناسان محیط‌زیست، استاندار و ترافیک، احتمال اعمال تعطیلی یا محدودیت‌های بیشتر تا روز سه‌شنبه بالاست.

اخبار مرتبط:
خبرگزاری اصولگرا: عاصم منیر حامل پیام تهدید از آمریکا نبود
خبرگزاری اصولگرا: عاصم منیر حامل پیام تهدید از آمریکا نبود

ارگان رسانه ای وابسته به سپاه نوشت یک منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده ایرانی گفت: برخلاف آنچه بعضی رسانه‌ها گفته‌اند عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان که روز گذشته به ایران سفر کرده بود حامل پیام تهدید یا پیام مشابه از ناحیه آمریکا نبود بلکه به دنبال باز کردن فضای مذاکرات بود و به دنبال این بود که شروط و مواضع ایران را به طرف آمریکایی منتقل کند.

هشدار محسن رضایی به مقام عراقی؛ زودتر تعیین تکلیف کنید
هشدار محسن رضایی به مقام عراقی؛ زودتر تعیین تکلیف کنید

دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار رئیس شورای عالی قضایی عراق گفت که آمریکا در منطقه جایگاهی نخواهد داشت.

آپشن جدید فروش خودرو در ایران که تک است!
آپشن جدید فروش خودرو در ایران که تک است!

در حالی که قرار است تغییراتی در میزان سهمیه بنزین خودروهای ایجاد شود، حالا یک پدیده جدید رخ داده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است