کد خبر : 369962
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۰۶ - 12:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سردار نقدی: جنگ بعدی را بدون نابودی کامل اسرائیل متوقف نمی‌کنیم

سردار نقدی مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر میدان جنگ دیگری گشوده شود، خواسته بسیجیان این است که این جنگ را بدون نابودی و محو کامل رژیم صهیونیستی متوقف نکنیم.

سردار نقدی: جنگ بعدی را بدون نابودی کامل اسرائیل متوقف نمی‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا نقدی روز پنجشنبه در رزمایش اقتدار بسیجیان در مشهد افزود: امروز دشمن در ضعیف‌ترین شرایط خود قرار دارد. ما برای رویارویی نهایی لحظه‌شماری می‌کنیم و آماده تحمل هر سختی برای حفظ استقلال، شرف و عزت اسلام هستیم.

وی با بیان اینکه امروز همه دنیا با ما است، اضافه کرد: ملت‌ها بیدار شدند و به میدان آمدند و شعارهایی که ما در روز قدس و۲۲ بهمن در خیابان‌ها و نمازهای جمعه سر می‌دادیم، امروز بر زبان همه ملت‌های دنیا است.

مشاور فرمانده کل سپاه با بیان اینکه روز آقایی اسلام آغاز شده، خطاب به دشمنان اظهار کرد: به زودی شما به دست همین بسیجیان به خاک سیاه خواهید نشست. فلسطین آزاد خواهد شد و انتقام ۲۰ هزار کودک شهیدی که مظلومانه به شهادت رسیدند و شما نظاره کردید، گرفته خواهد شد.

سردار نقدی در بخش دیگر از سخنان خود، بسیج را نهادی استثنایی و بی‌نظیر در جهان توصیف کرد که تجلی‌گر معنای واقعی جمهوری اسلامی و مردم‌سالاری دینی است.

وی افزود: در جمهوری اسلامی، مردم و دولت ۲ مجموعه جدا از هم نیستند. دولت، دولت مردم است و مردم خودشان دولت هستند. این همان فرمولی است که ابرقدرت بزرگ دنیا را وادار به عقب‌نشینی کرد.

مشاور فرمانده کل سپاه با اشاره به مقاومت ۴۶ ساله نظام در برابر توطئه‌های دشمنان، ادامه داد: دشمنان هیچگاه جرات مواجهه مستقیم پیدا نکرده و همواره از عوامل نیابتی از جمله گروه فرقان و منافقان استفاده کرده‌اند.

سردار نقدی گفت: آمریکا پس از ناامیدی از عوامل داخلی، صدام حسین و رژیم بعث عراق را به عنوان نیروی نیابتی خود به میدان آورد و پس از آن نیز به راه‌اندازی فتنه‌های متعدد روی آورد که در همه آنها با نقش آفرینی بسیج توطئه‌های دشمن با شکست مواجه شد.

وی رژیم صهیونیستی را آخرین نیابتی آمریکا خواند و تأکید کرد: دوران نیابتی‌ها به پایان رسیده است و ما تا آخرین نفس، نفر و قطره خون پای ارزش‌ها ایستاده‌ایم و تا پیروزی نهایی مسیر را ادامه خواهیم داد.

رزمایش اقتدار بسیجیان مشهد با حضور ۳۰ هزار نفر در حد فاصل چهارراه دانش تا میدان بین المقدس برگزار شد.

اخبار مرتبط:
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند

سروش محلاتی، پژوهشگر دینی گفت: جامعه ما جامعه دینی است و غالب مردم گرایش دینی دارند، ولی تفاوتی روشن بین گرایش دینی اکثر مردم با گرایش دینی غالب علما هست. اهمیتی که علما برای جنبه های صوری و ظاهری دین قائل اند برای بسیاری از مردم دیندار وجود ندارد.

فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش درگذشت/ امیر سرتیپ محمدی فر که بود؟
فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش درگذشت/ امیر سرتیپ محمدی فر که بود؟

امیر سرتیپ جانباز ناصر محمدی‌فر در زمان جنگ، فرماندهی گردان ۲۳۴ زرهی، تیپ دوم لشکر ۸۸ زرهی، جانشینی لشکر ۸۸، فرماندهی لشکر ۱۶ زرهی و فرماندهی لشکر ۸۱ زرهی را بر عهده داشت.

کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است
کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است

حسین کنعانی مقدم، فرمانده پیشین سپاه پاسداران گفت: «احتمال جنگ بسیار زیاد است. اما اگر بر اساس منطق جنگی به شرایط موجود نگاه کند، نباید جنگی رخ دهد، چراکه وقوع جنگ گسترده منطقه ای می تواند به ساقط شدن دولت ترامپ منتهی شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است