کد خبر : 369418
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۰۵ - 14:18
دسته‌بندی : اجتماعی، سیاسی
چاپ

توضیح نیروی هوایی ارتش دربارۀ عبور جنگنده خودی از آسمان تهران

روابط عمومی نهاجا اعلام کرد: پیش از ظهر امروز، چهارشنبه ۵ آذرماه، یک فروند جنگنده میگ ۲۹ متعلق به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در راستای انجام ماموریت‌های روزانه، از آسمان تهران عبور کرد. این پرواز در کنار پرواز دیگر جنگنده‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران به منظور برقراری امنیت پایدار در آسمان ایران امری روتین و مسبوق به سابقه بوده که در آینده نیز انجام خواهد پذیرفت.

توضیح نیروی هوایی ارتش دربارۀ عبور جنگنده خودی از آسمان تهران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روابط عمومی نیروی هوایی ارتش درباره عبور یک فروند جنگنده از آسمان تهران توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش  روابط عمومی نهاجا، پیش از ظهر امروز، چهارشنبه ۵ آذرماه، یک فروند جنگنده میگ ۲۹ متعلق به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در راستای انجام ماموریت‌های روزانه، از آسمان تهران عبور کرد.
این پرواز در کنار پرواز دیگر جنگنده‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران به منظور برقراری امنیت پایدار در آسمان ایران امری روتین و مسبوق به سابقه بوده که در آینده نیز انجام خواهد پذیرفت.
اخبار مرتبط:
نامه به بن سلمان؛ تکذیب وزارت خارجه، تهدید کیهان و جرم کواکبیان
نامه به بن سلمان؛ تکذیب وزارت خارجه، تهدید کیهان و جرم کواکبیان

مساله میانجی‌گری عربستان و بن سلمان برای ایران و آمریکا حالا قطعات پازل مختلفی پیدا کرده است؛ از تکذیب محتوای پیام پزشکیان به بن سلمان تا تهدید کیهان و البته اعلام جرم دادستانی علیه مصطفی کواکبیان.

نماینده مجلس: حامیان فیلترینگ که اینترنت سفید دارند، مصداق نفاق‌اند
نماینده مجلس: حامیان فیلترینگ که اینترنت سفید دارند، مصداق نفاق‌اند

احمد فاطمی، نماینده بابل گفت: اینکه برخی که دارای مسئولیت هم هستند و به فیلترینگ هم اعتقاد دارند، ولی خودشان اصطلاحاً از اینترنت سفید بهره می‌برند، مصداق نفاق و برخورد دوگانه است.

عارف: کسری بودجه ریشه تورم در کشور است
عارف: کسری بودجه ریشه تورم در کشور است

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه کسری بودجه مهمترین عامل و ریشه تورم در کشور است، تصریح کرد: بخش اعظم بودجه دستگاه‌های دولتی و حتی دانشگاه‌ها صرف امور جاری می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است