به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری آنا نوشت: باشگاه پرسپولیس به پیشنهاد شمس آذر در مورد انتقال ۱۵ میلیارد تومانی مجتبی فخریان واکنش نشان داد.
انتقال مجتبی فخریان از شمس آذر به پرسپولیس تبدیل به محل اختلاف دو باشگاه شد. باشگاه شمس آذر طبق مستنداتی که باشگاه پرسپولیس مبنی بر آزاد بودن این بازیکن ارائه داشت، اعلام کرد در تاریخ ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، قرارداد فخریان را به مدت سه سال در هیأت فوتبال قزوین تمدید کرده است.
در مقابل پرسپولیس مدعی شد ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ از فخریان رونمایی کرده و استعلام کتبی از سازمان لیگ هم ۵ خرداد ثبت شده، این در حالی بود که این باشگاه ۱۵ میلیارد تومان برای دریافت رضایتنامه به شمس آذر پرداخت کرد. البته دو باشگاه تفاهم نامهای امضا کردند که در صورت اثبات بازیکن آزاد بودن فخریان کل مبلغ رضایتنامه بازگردانده شود.
به دنبال اتفاقات مذکور باشگاه پرسپولیس اعلام کرد برای رفع شبهات و ابهامات پیش آمده در مورد جذب مجتبی فخریان و به منظور بازگشت ۱۵ میلیارد تومان در کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال، طرح دعوا شده و پرونده مورد نظر تا رسیدگی و اعلام رای مفتوح است.