کد خبر : 367758
انتشار : 2025/11/15 - 18:11
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

گزینه اول مدیرعاملی استقلال مشخص شد

علی تاجرنیا گزینه اول هیئت‌مدیره استقلال برای معرفی به‌عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه است.

گزینه اول مدیرعاملی استقلال مشخص شد

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: علی تاجرنیا گزینه اول هیئت‌مدیره استقلال برای معرفی به‌عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه است.

بحث انتخاب مدیرعامل همچنان سوژه داغ باشگاه استقلال است و برخلاف هفته‌های گذشته که گفته می‌شد زمان انتخاب گزینه‌ نهایی تنها تا ۲۲ آبان بوده اما فعلاً ضرب‌الاجلی برای معرفی مدیرعامل جدید مطرح نیست.

دراین‌رابطه همان‌طور که پیش‌تر خبر داده بودیم، علی تاجرنیا همچنان تمایل دارد تا کارش را به‌عنوان رئیس هیئت مدیره در باشگاه استقلال ادامه دهد‌.

بااین‌وجود طبق آخرین خبرهایی که از یک منبع مطلع در باشگاه استقلال به فارس رسیده، اکثریت اعضای هیئت مدیره روی انتخاب علی تاجرنیا اتفاق‌نظر دارند و او گزینه اول باشگاه برای معرفی به‌عنوان مدیرعامل است.

تاجرنیا چندی‌ پیش این موضوع را تأیید و عنوان کرده بود که اولویت استقلال حفظ ثبات در بدنه مدیریتی باشگاه‌ است‌.

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان که سال‌ها محل بحث میان دستگاه‌های مختلف بوده، حالا بیش از هر زمان دیگری به مرحله اجرا نزدیک شده است. اظهارات اخیر سخنگوی وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و پلیس راهور موید این است که به زودی قفل صدور «گواهینامه موتورسواری زنان» شکسته می‌شود.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است