کد خبر : 367476
انتشار : 2025/11/12 - 15:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سردار بابازاده: اسرائیل در سومین روز جنگ ۱۲ روزه تسلیم شد

فرمانده قرارگاه عاشور گفت: اسرائیل در سومین روز جنگ 12 روزه تسلیم شد..

سردار بابازاده: اسرائیل در سومین روز جنگ ۱۲ روزه تسلیم شد

به گزارش سایت خبری مدارا:  سردار سرتیپ پاسدار جلیل بابازاده فرمانده قرارگاه عاشورا در یادواره شهدای تیپ 36 سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان، اظهار داشت: محرم و صفر، همانطور که امام راحل فرمودند، اسلام را زنده نگه داشته است و در این میان، محافل یادواره شهدا یکی از مهم‌ترین مصادیق حفظ این حیات معنوی برای انقلاب اسلامی است.

وی افزود: ما باید به این فرصت‌ها ارزش قائل باشیم و به هر قیمتی که شده، یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داریم؛ زیرا اگر شکوه و عظمت شهدا از دل و جان مردم فراموش شود، برنامه‌ها و محتواهای ضد ارزشی جایگزین خواهند شد. زنده نگه داشتن یاد نام شهدا، حقیقتی تاریخی است و کمتر از خود شهادت نیست.

فرمانده قرارگاه عاشورای نیروی زمینی سپاه با اشاره به تعاملات گسترده میان استان‌های منطقه، از جمله زنجان و اردبیل، تصریح کرد: تعامل بسیار صمیمانه‌ای میان مردم شریف این استان‌ها، چه در بُعد حسینی و چه در دوران دفاع مقدس، وجود داشته است؛ رزمندگان و فرماندهان زیادی از این سرزمین در کنار یکدیگر در جبهه‌ها حضور داشتند و ما خاطرات خوشی از کرامت و بزرگواری مردم زنجان داریم.

وی ضمن درود به تمامی شهدای گرانقدر ارتش، نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و بسیج، برای فرماندهان حاضر در جلسه و همچنین ارتقای درجه اخیر برخی از مسئولان، آرزوی توفیق روزافزون نمود و تأکید کرد: در زیر پرچمی که شهدا به اهتزاز درآورده‌اند، همه ملت بدون واهمه متحد خواهند بود.

سردار بابازاده اظهار کرد: کوهستان‌های سر به فلک کشیده آذربایجان غربی و کردستان و همچنین مناطق عملیاتی جنوب از جمله اروندرود و شلمچه، گواه مجاهدت‌های طاقت‌فرسایی است که رزمندگان اسلام برای دفاع از این آب و خاک متحمل شدند تا به مقام شهادت نائل آیند.

وی افزود: جوانانی که هنوز به سن سربازی نرسیده بودند، از جمله 36 هزار دانش‌آموز و حدود 5 هزار معلم، بدون هیچ الزام استخدامی، برای حراست از کشور به میدان نبرد شتافتند و به شهادت رسیدند؛ همچنین در کنار رزمندگان در خطوط مقدم، شاهد فداکاری جانبازانی هستیم که هر روز ده‌ها بار در مجاهدت خاموش شهید می‌شوند.

فرمانده قرارگاه عاشورا با اشاره به سختی‌های عملیات‌ها، تشریح کرد: در گرمای بالای 45 درجه عملیات رمضان در خوزستان، رزمندگان ما با تشنگی شدید و سختی‌های بی‌شمار مقاومت کردند و نگذاشتند دشمن نفوذ کند؛ سپس با تدابیر فرماندهان، عده‌ای در سرمای حدوداً 35 درجه زیر صفر ارتفاعات شمال غرب، مانند ماوت و گردنه‌ها، برای حفظ میهن جنگیدند.

وی با یادآوری نقش رهبری امام خمینی(ره)، بیان کرد: مرد از نامرد در میدان جنگ مشخص می‌شود. اخلاص و صداقت امام راحل به حدی بود که مردم با وجود تحمل مشقت‌های فراوان در اوایل انقلاب، می‌گفتند عمر ما فدای یک لحظه عمر امام. این روح توحیدی است که معجزه می‌کند و میدان نبرد را اداره می‌نمود.

فرمانده قرارگاه عاشورا با اشاره به ترورهای منافقین پس از جنگ، خاطرنشان کرد: در حالی که مرزهای کشور از غرب تا جنوب با دشمن بعثی درگیر بود، 17 هزار و 200 شهید در پشت جبهه تقدیم کردیم. منافقین در سال‌های 60 و 61 به طور روزانه 60 تا 120 نفر از انقلابیون و مؤثرین جنگ را ترور می‌کردند؛ این عملیات‌های تروریستی شامل ائمه جمعه‌ای چون آیت‌الله مدنی، آیت‌الله قاضی طباطبایی، شهید صدوقی و شهید دستغیب نیز می‌شد.

وی با اشاره به نقش محوری رهبری در ادامه مسیر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: ما مسیر خود را با توکل بر خدا و تبعیت از هدایتهای پیامبرگونه حضرت امام خمینی(ره) و توسط فرمانده معظم کل قوا آغاز کرده‌ایم. کارکرد ولایت هم در پیروزی انقلاب، هم در دوران دفاع مقدس، هم در ایام فتنه و حتی در جنگ 12 روزه اخیر که رزمندگان ما مظلومانه به شهادت رسیدند، آشکار است.

سردار بابازاده با تقدیر از مقاومت نیروهای مسلح در جنگ 12 روزه، خاطرنشان کرد: در جنگ 12 روزه، تنها عنایت الهی، محبت و پایداری مردم، ایثار نیروهای مسلح و فرماندهی مدبرانه مقام معظم رهبری بود که دشمن را در سومین روز به تسلیم واداشت. اگر این فداکاریها نبود، نتیجه دیگری حاصل میشد.

وی در ادامه با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، راهبرد اصلی نظام را «قوی شدن» دانست و تصریح کرد: «قوی شدن با شعار محقق نمی‌شود؛ بلکه با احترام به پیشکسوتان نظام، وحدت، خیرخواهی برای مردم، رحم کردن به آنان و اطاعت محض از فرماندهی کل قوا به دست میآید.

سردار بابازاده با تأکید بر تداوم راه شهدا و حفظ وحدت، گفت: ما باید همچون شهدا، از جان خود گذشتگی کنیم تا این نظام مقدس و پرچم خونین شهدا که با خون هزاران شهید برافراشته شده، به دست مبارک مقام معظم رهبری، صاحب اصلی آن، تحویل داده شود. وعده خداوند تخلف‌ناپذیر است و اگر ما یاریگر دین خدا باشیم، خداوند نیز یاری ما خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
۲۲ بیماری نادر جدید در ایران شناسایی شد
۲۲ بیماری نادر جدید در ایران شناسایی شد

مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران می‌گوید: بسیاری از داروهای مورد نیاز بیماران نادر در کشور موجود نیست. شرکت‌های دارویی اعلام می‌کنند که با توجه به تعداد محدود بیماران، تولید دارو برای آنها صرفه اقتصادی ندارد. به همین دلیل بخش قابل توجهی از داروهای بیماران نادر از خارج کشور تامین می‌شود.

ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا
ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا

یک رسانه اماراتی به نقل از منابعی که آنها را غربی معرفی کرده، مدعی شده است ایران بسته‌ای پیشنهادی برای کاهش تنش با آمریکا ارائه کرده است.

نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!

در فهرست دعاهای فردی که ادعا می‌کند با دعاخوانی‌اش می‌تواند حاجات افراد را برآورده کند، انواع‌ و اقسام خواسته‌ها و حاجات گنجانده شده و با قرار دادن آنها ذیل عناوین «هفت‌نرخی»، «شش‌نرخی»، «پنج‌نرخی»، «چهارنرخی» و...‌ اگر تمایل دارند خاص‌ترین دعاهای حضرت استاد شامل حالشان شود باید هزینه بخش هفت‌نرخی‌ها را پرداخت کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است