کد خبر : 366689
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۷ - 14:46
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

جانشین قلعه‌نویی پس از جام جهانی مشخص شد

مربی ایتالیایی با سابقه همکاری در یوونتوس و تیم ملی ایتالیا به عنوان دستیار امیر قلعه‌نویی در کادر فنی تیم ملی ایران منصوب شد.

جانشین قلعه‌نویی پس از جام جهانی مشخص شد

به گزارش سایت خبری مدارا:  همشهری آنلاین نوشت: آنتونیو گالیاردی آماده یک ماجراجویی جدید است و حالا در کادرفنی تیم ملی ایران حضور خواهد داشت. این مربی ایتالیایی در یوونتوس و تیم ملی ایتالیا که قهرمان یورو ۲۰۲۰ شد مربیگری کرده است.

ایران او را با وجود سن کم به دلیل تجربه گسترده‌اش انتخاب کرده و گالیاردی آماده است تا با تیم ملی ایران در جام جهانی حضور درخشانی داشته باشد.
با این حال فابریزیو رومانو ادعای جنجالی‌ای درباره آینده گالیاردی کرده که بدون ذکر نام تیم ملی ایران بوده است. رومانو با اعلام این خبر نوشته است: این مربی پس از جام جهانی آماده است که اولین قدم سرمربی‌گری را آغاز کند.

این توییت رومانو می‌تواند به این معنا باشد که گالیاردی قرار است پس از جام جهانی ۲۰۲۶ به جای قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی شود که آینده به این ادعا پاسخ می‌دهد.

1

اخبار مرتبط:
اقدام کاپیتان استقلال درباره اعتراضات دی ماه خبرساز شد
اقدام کاپیتان استقلال درباره اعتراضات دی ماه خبرساز شد

روزبه چشمی، بازیکن تیم فوتبال استقلال، در اقدامی هزینه درمان چند نفر از مجروحانی را که در اتفاقات اخیر از ناحیه چشم دچار آسیب شده بودند، تقبل کرد.

اظهارات عجیب مجری شبکه تبریز خبرساز شد
اظهارات عجیب مجری شبکه تبریز خبرساز شد

پیش از آغاز دیدار دو تیم تراکتور و سپاهان، صحبت‌های مجری شبکه تبریز در آنتن زنده توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد.

درگذشت علیرضا حاتمی، قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
درگذشت علیرضا حاتمی، قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین

علیرضا حاتمی کشتی گیر ۳۳ ساله و دارنده مدال طلای جوانان آسیا ۲۰۱۱ و برنز جوانان جهان ۲۰۱۲ پس از تحمل جراحات سوختگی بر اثر انفجار گاز در سالن ورزشی آمل، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است