کد خبر : 366626
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۷ - 12:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

حماس: از صدور حکم بازداشت نتانیاهو و ۳۶ مسئول اسرائیلی دیگر توسط ترکیه استقبال می‌کنیم

به دنبال صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و ۳۶ مسئول اسرائیلی دیگر توسط دادستان کل در استانبول، جنبش حماس شب گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که از صدور حکم بازداشت این افراد توسط دادستانی کل استانبول از جمله نتانیاهو، یوآو گالانت و اسرائیل کاتس استقبال می‌کند.

حماس: از صدور حکم بازداشت نتانیاهو و ۳۶ مسئول اسرائیلی دیگر توسط ترکیه استقبال می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا:  تسنیم نوشت: حماس با استقبال از تصمیم دادستانی کل استانبول به خاطر صدور حکم بازداشت نتانیاهو و ده‌ها مقام صهیونیست دیگر تاکید کرد که همه کشور‌های جهان و نهاد‌های قضایی موظفند اقدامات حقوقی لازم برای پیگرد جنایتکاران صهیونیست و محاکمه و مجازات آنها انجام دهند.

به دنبال صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر و ۳۶ مسئول صهیونیست دیگر توسط دادستان کل در استانبول، جنبش حماس شب گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که از صدور حکم بازداشت ۳۷ مقام صهیونیستی توسط دادستانی کل استانبول از جمله نتانیاهو، یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق و اسرائیل کاتس، وزیر جنگ کنونی رژیم اشغالگر استقبال می‌کند.

حماس افزود: این اقدام ارزشمند، مواضع ملت و رهبری ترکیه در حمایت از مردم فلسطین را نشان می‌دهد؛ مردمی که در برابر وحشیانه‌ترین جنگ نسل کشی تاریخ معاصر از سوی جنایتکاران جنگی و سران فاشیست رژیم اشغالگر قرار دارند.

این جنبش تاکید کرد: ما از همه کشور‌های جهان و نهاد‌های قضایی می‌خواهیم که احکام و یادداشت‌های حقوقی برای تعقیب و پیگرد سران تروریست و جنایتکار صهیونیستی در هر کجا که هستند صادر کنند و این جنایتکاران را به دادگاه‌ها بکشانند و به خاطر جنایات ضد بشری محاکمه و مجازات کنند.

این رسانه افزود: دادستان کل در استانبول، حکم بازداشت ۳۷ مظنون از جمله نتانیاهو، جنایتکار جنگی را به اتهام نسل کشی صادر کرد.

در پی گسترش فشار‌های جهانی بر نهاد‌های بین المللی به خاطر جنایات نسل کشی رژیم اشغالگر علیه مردم غزه، دیوان کیفری بین‌المللی، پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳، حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به دلیل ارتکاب جنایات جنگی در غزه صادر کرد.

دیوان بین المللی کیفری تاکید کرد که دلایل منطقی وجود دارد که باور کنیم نتانیاهو و گالانت مرتکب جنایت شده‌اند. جنایات منتسب به نتانیاهو و گالانت شامل استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح، قتل، آزار و اذیت و سایر اعمال غیرانسانی است.

اخبار مرتبط:
مدیر سد لتیان: کمتر از ۱۰ درصد آب داریم!
مدیر سد لتیان: کمتر از ۱۰ درصد آب داریم!

مدیر سد لتیان با اشاره به کاهش بی‌سابقه ذخایر این سد در شش دهه گذشته، از شهروندان تهران و شرق استان درخواست کرد مصرف آب را به‌طور جدی مدیریت کنند.

بازار داغ خرید و فروش مدرک تحصیلی خبرساز شد
بازار داغ خرید و فروش مدرک تحصیلی خبرساز شد

گزارشی از بازار موسسات آموزشی غیرمعتبر که با فروش مدارک جعلی و وعده مهاجرت، اعتبار علمی کشور را تهدید می‌کند.

خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام
خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام

درخصوص موضوع رفع فیلتر تلگرام با توجه به تفسیرهای شورای نگهبان اظهار نظر قطعی نیازمند اطلاع از جزئیات هرگونه توافق احتمالی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است