کد خبر : 366280
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۳ - 17:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

معاون سابق رئیس جمهور: رابطه با آمریکا ماهیت آشتی‌ناپذیر دارد، مگر می شود با نمرود و فرعون سازش کرد؟!

سید محمد حسینی، معاون پارلمانی دولت رئیسی درباره رابطه با آمریکا گفت: هرگونه مصالحه با استکبار نباید انجام شود تسلیم شدن در برابر دشمن، نتیجه‌ای جز غارت مجدد منابع کشور نخواهد داشت.این تقابل، مبارزه حق و باطل است و این دو هرگز نمی‌توانند با هم سازش کنند. مگر می‌شود ابراهیم با نمرود یا پیامبر با ابوسفیان یکی شود؟

معاون سابق رئیس جمهور: رابطه با آمریکا ماهیت آشتی‌ناپذیر دارد، مگر می شود با نمرود و فرعون سازش کرد؟!

به گزارش سایت خبری مدارا:  سید محمد حسینی، معاون پارلمانی دولت  رئیسی، امروز در مراسم  ۱۳ آبان در بوشهر، مبارزه ملت ایران با استکبار جهانی را یک نبرد ۷۲ ساله حق و باطل توصیف کرد که از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ آغاز شده و تا امروز ادامه دارد.

وی تأکید کرد: ایران با اتکا به وحدت، تفکر مقاومت و دستیابی به توانمندی‌های پیشرفته، هژمونی آمریکا را در هم شکسته و اکنون تنها راه پیش رو، قوی‌تر شدن است.

حسینی در ابتدای سخنان خود با اشاره به ماهیت آشتی‌ناپذیر این رویارویی گفت: این تقابل، مبارزه حق و باطل است و این دو هرگز نمی‌توانند با هم سازش کنند. مگر می‌شود ابراهیم با نمرود یا پیامبر با ابوسفیان یکی شود؟

وی  گفت: هرگونه مصالحه با استکبار نباید انجام شود تسلیم شدن در برابر دشمن، نتیجه‌ای جز غارت مجدد منابع کشور نخواهد داشت.

معاون پارلمانی دولت سیزدهم، تسخیر لانه جاسوسی در سال ۱۳۵۸ را یک نقطه عطف حیاتی در تاریخ انقلاب اسلامی خواند و اظهار داشت: اگر آن اتفاق نمی‌افتاد، قطعاً رژیم پهلوی با حمایت آمریکا برمی‌گشت؛ همان‌طور که در مصر، انقلابی با آن عظمت را در کمتر از یک سال به شکست کشاندند.

حسینی افزود: اسناد به دست آمده از سفارت آمریکا نشان داد این مکان نه تنها علیه ایران، بلکه به عنوان یک پایگاه جاسوسی منطقه‌ای علیه کشورهای همسایه نیز فعالیت می‌کرده است.

وی با اشاره به فراگیر شدن موج مخالفت با سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در سطح جهان، گفت: ماهیت آمریکا امروز برای همه روشن شده است. فریاد علیه سیاست‌های آن‌ها حتی از هالیوود، که خود توجیه‌گر جنایاتشان بود، بلند شده است. طوفان الاقصی به طوفان الاحرار در سراسر جهان تبدیل شده و این ثمره خون شهدا و ایستادگی ملت ایران است.

این مقام مسئول، ایستادگی ایران در برابر آمریکا را با توجه به تفاوت بودجه‌های نظامی دو کشور، یک معجزه توصیف کرد و افزود: خودشان می‌گویند بودجه نظامی ایران کمتر از ۱۰ میلیارد دلار و بودجه آن‌ها بیش از ۸۰۰ میلیارد دلار است. این یعنی یک تقابل یک به هشتاد. اما به لطف عنایت الهی، نخبگی دانشمندان ما و تفکر مقاومت، توانسته‌ایم پایگاه‌های آن‌ها را هدف قرار دهیم و در فناوری‌های موشکی و پهپادی به جایگاهی برسیم که دیگران به دنبال کپی‌برداری از ما هستند.

حسینی با گرامیداشت یاد شهدای علمی و نظامی همچون طهرانی مقدم و حاجی‌زاده، تأکید کرد: اگر نخبگان ما نبودند، هرگز به این سطح از توانمندی نمی‌رسیدیم. ما روی پای خود ایستادیم، چون می‌دانستیم از دیگران کمکی برنمی‌آید.

وی در پایان، ضمن هشدار نسبت به توطئه‌های دشمن برای ایجاد تفرقه و هرج‌ومرج داخلی، وحدت و انسجام ملی را یک ضرورت مضاعف در شرایط کنونی دانست و با استناد به آیه قرآن کریم، مجاهدان راه خدا را به بنیان مرصوص تشبیه کرد.

حسینی با الگو قرار دادن شهیدان رجایی و باهنر، همگان را به تلاش شبانه‌روزی فراخواند و خاطرنشان کرد: ما در بن‌بست نیستیم؛ ما دائم رو به پیشرفتیم و باید دست در دست هم، کارهای بزرگ را به سرانجام برسانیم تا زمینه‌سازان ظهور باشیم.

اخبار مرتبط:
ماجرای رفع فیلتر یوتیوب در دانشگاه تهران چیست؟
ماجرای رفع فیلتر یوتیوب در دانشگاه تهران چیست؟

سرپرست دفتر ریاست رگولاتوری با رد هرگونه مصوبه درباره راه‌اندازی «اینترنت طبقاتی»یا رفع فیلتر برخی پلتفرم‌ها در دانشگاه‌ها، گفت: تاکنون هیچ تصمیم یا ابلاغیه‌ای در این زمینه صادر نشده است.

«دیک چنی» معمار جنگ عراق درگذشت
«دیک چنی» معمار جنگ عراق درگذشت

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که «دیک چنی» معاون جورج بوش، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و معمار اصلی جنگ عراق امروز در سن ۸۴ سالگی درگذشت.

صدا و سیما: پرونده پژمان جمشیدی را بیش از اندازه بزرگ کردند
صدا و سیما: پرونده پژمان جمشیدی را بیش از اندازه بزرگ کردند

رئیس مرکز «سیمافیلم» ضمن ابراز امیدواری برای حل شدن مساله پژمان جمشیدی بازیگر سینما و تلویزیون، گفت: برای بازپخش سریال‌های این بازیگر مشکلی نداریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است