کد خبر : 365848
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۱ - 17:30
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

سرما و یخبندان در انتظار مردم ۲۵ شهر کشور

سامانه بارشی تازه‌ای از امروز وارد کشور شده و بانفوذ توده هوای خنک، کاهش محسوس دما، رگبار باران و وزش باد شدید در نوار شمالی و شرقی ایران پیش‌بینی می‌شود؛ امشب مردم ۲۵ شهر کشور دمای زیر صفر را تجربه خواهند کرد.

سرما و یخبندان در انتظار مردم ۲۵ شهر کشور

به گزارش سایت خبری مدارا:   فارس نوشت: سامانه بارشی تازه‌ای از امروز وارد کشور شده و بانفوذ توده هوای خنک، کاهش محسوس دما، رگبار باران و وزش باد شدید در نوار شمالی و شرقی ایران پیش‌بینی می‌شود؛ امشب مردم ۲۵ شهر کشور دمای زیر صفر را تجربه خواهند کرد.

بر اساس داده‌های هواشناسی، امشب مردم ۲۵ شهر کشور دمای زیر صفر را تجربه خواهند کرد. دیروز کمترین دمای کشور در شهر ورزقان استان آذربایجان شرقی و هزارکانیان استان کردستان با منفی پنج درجه سانتی‌گراد ثبت شد.

2

سامانه بارشی جدید از امروز در سواحل شمالی فعال شده و افزایش ابر، رگبار باران و وزش باد شدید همراه بانفوذ توده هوای خنک در نوار شمالی و شرقی ایران پیش‌بینی می‌شود.

نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که سامانه خنک طی دو تا سه روز آینده از سواحل خزر به سمت نیمه شرقی ایران حرکت خواهد کرد. همراه با این جابه‌جایی، در برخی استان‌ها بارش پراکنده، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ می‌دهد و کاهش دما محسوس خواهد بود.

امروز در استان‌های ساحلی خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید موقت پیش‌بینی شده است. روز دوشنبه علاوه بر این مناطق، نیمه شمالی خراسان رضوی نیز شاهد شرایط مشابه خواهد بود.

اخبار مرتبط:
عکس شوکه‌کننده از وعده غذایی یک پزشک اورژانس
عکس شوکه‌کننده از وعده غذایی یک پزشک اورژانس

تصویری در فضای مجازی منتشر شده که غذای یکی از پزشکان اورژانس در یکی از بیمارستان‌های ایران را نشان می‌دهد. در این عکس، وعده غذایی شامل تخم‌مرغ آب‌پز و سیب‌زمینی آب‌پز دیده می‌شود.

علت تیراندازی در میدان محمدیه تهران چه بود؟
علت تیراندازی در میدان محمدیه تهران چه بود؟

پلیس تهران اعلام کرد: زورگیر مسلح در میدان محمدیه که به اخطارها بی‌اعتنا بود و به مأموران حمله کرد، با شلیک قانونی پلیس زمین‌گیر شد.

مرگ ناگهانی دانش‌آموز زرندی در حیاط مدرسه
مرگ ناگهانی دانش‌آموز زرندی در حیاط مدرسه

رئیس فوریت‌های پزشکی زرند گفت: امیرحسین سیستانی دانش‌آموز ۱۷ ساله پایه یازدهم رشته ریاضی در یکی از مدارس غیرانتفاعی شهرستان زرند، هنگام ورزش در مدرسه دچار ایست قلبی ناگهانی شد و علی‌رغم تلاش‌های نیروهای اورژانس و کادر درمان، جان باخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است