کد خبر : 36293
انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۲۷ - 01:19
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

برانکو حمایت خود از تیم ملی را اعلام کرد

برانکو حمایت خود از تیم ملی را اعلام کرد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، امروز بر حمایت کامل خود و باشگاه پرسپولیس از تیم ملی تاکید کرد و درباره تیم خودش هم گفت که به دنبال جذب سه بازیکن جدید است.


به گزارش سایت خبری مدآرا : برانکو ایوانکوویچ در حاشیه تمرین امروز (سه‌شنبه) صبح پرسپولیس در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: مدیرعامل جدید چند روز پیش آمدند و فرصتی نبود که دور هم باشیم. یک روز قبل از بازی به این سمت منصوب شدند. دیروز جلسه‌ای داشتیم تا ببینیم چگونه مشکلات جاری را حل و مسائل مالی را تنظیم کنیم. کمی هم درباره اردوها بحث کردیم. عرب نمی تواند یک شبه تغییرات فاحش ایجاد کند. اردو را سر حال و بانشاط و با شوق فراوان پیگیری کنیم.

برانکو درباره اعتصاب بازیکنانش گفت: دیروز هم گفتم که با گروه بازیکنان و کادر جلسه داشتیم تا ببینیم چگونه مشکلات را حل کنیم. البته یک ناهار مشترک با اسپانسر داشتیم و پس آن نیز جلسه با مدیرعامل بود و نیازی نبود که بیتشر از نیم‌ساعت تمرین کنیم.

سرمربی پرسپولیس درباره جذب طارمی گفت: نمی‌دانم طارمی چه‌ها گفته و توجه هم نخواهم کرد. بازیکنانی که جذب کردیم، مهدی شیری، مهدی شریفی، مهدی ترابی و سروش رفیعی هستند. درباره بازیکنان بعدی که بخواهند جذب شوند، اطلاع‌رسانی خواهیم کرد. هنوز سه بازیکن دیگر می‌خواهیم اما شرایط مختلفی نظیر بودجه ما، شرایط باشگاه‌ها آنها و مسائل دیگر دارد. ما فعلا گروه اول بازیکنانی که می‌خواستیم را جذب کردیم.

او درباره مصاحبه سروش رفیعی عیله کی‌روش هم گفت: چرا از من این سوال را می‌پرسید؟ این سوال باید از رفیعی پرسیده شود. من نمی‌توانم حرف دیگران را تفسیر کنم. پس از این دیگر درباره تیم ملی از من سوال نکنید. تمام هواداران، مدیریت، کادرفنی و بازیکنان پرسپولیس حمایت کامل خود را از تیم ملی اعلام می‌کنند. فرقی نمی‌کند مربی “مصطفی” باشد یا شخص دیگری! تیم ملی شخصی نیست و برای همه مردم است، حتی برای ما خارجی‌ها. اگر تیم ملی موفق شود، موفقیت من هم هست.

سرمربی کروات پرسپولیس اضافه کرد: من کی تا به حال علیه تیم ملی حرف زده‌ام؟ علیه هر کسی در تیم ملی چه زمانی صحبت کرده‌ام؟ ما چه زمانی تا به حال از تیم ملی حمایت نکرده‌ایم؟ طرفدار آقای کی‌روش، طرفدار او هستند یا تیم ملی؟ چه کسی این ایده را دارد که من علیه تیم ملی حرف زده‌ام؟ آیا افرادی که کنار تیم ملی بوده‌اند، آیا طرفدار پرسپولیس بوده‌اند؟ من چه زمانی بد صحبت کرده‌ام که اکنون بخواهم خوب صحبت کنم تا جو تغییر کند؟ چرا فکر می‌کنید من می‌خواهم با یک عده هم‌صدا شوم؟ در لیگ، ۱۶ مربی با ۱۶ فلسفه و ایده مختلف وجود دارد اما من نباید با آن‌ها هم‌صدا شوم. من با همه آن‌ها رفیق هستم اما آن‌ها از منافع تیمشان حمایت می‌کنند و من هم از پرسپولیس دفاع خواهم کرد.

برانکو در ادامه یک بار دیگر درباره جذب بازیکنان ادامه داد: نقل و انتقالات فعلی ساده نیست. بازیکنان اکثرا قرارداد دارند و باشگاه‌ها آن‌ها را به سادگی آزاد نخواهد کرد. تلاش می‌کنیم هر چقدر امکانش باشد، سه بازیکن دیگر را جذب کنیم. ما با این امکانات نشان دادیم که در ایران بهترین هستیم.

وی درباره نگرانی‌اش از وضعیت مالی تیم تصریح کرد: همه باید نگران باشند. مهمترین هدف مدیریت جدید، باید تلاش برای ثبات مالی باشگاه باشد که می‌دانیم کار آسانی نیست اما باید تلاش کنیم که انجام شود.

در ادامه باز هم از برانکو درباره احتمال بازگشت طارمی سوال شد و او پاسخ داد: طارمی با میل خودش رفت و کسی او را بیرون نکرد. او کتبا نوشت که نمی‌خواهد در ایران باشد. او اشتباه کرد که با دو باشگاه قرارداد بست و هم او و هم باشگاه جریمه شدند اما زندگی ادامه داد و این تجربه‌ای برای طارمی و پرسپولیس بود. سایر باشگاه‌ها هم این اتفاق برایشان می‌افتد که بازیکنانی را جذب می‌کنند که نباید بکنند. رئال هم مدتی برای جذب پسر زیدان دچار دردسر شد.

سرمربی پرسپولیس افزود: من از سیدجلال، بشار، کامیابی‌نیا و نعمتی تشکر می‌کنم که با مصدومیت بازی کردند و این نشان از شخصیت بالای آن‌ها دارد. بعضی بازیکنان برای فیزیوتراپی می‌روند. وظیفه اصلی ما و آن‌ها این است که تا شروع اردوها این بازیکنان به تمرینات برسند و کادر پزشکی ما وظیفه سنگینی دارد. هم از طریق کادر پزشکی خودمان و هم ایفمارک پیگیر وضعیت آن‌ها هستیم.

وی درباره جام باشگاه‌های جهان هم گفت: متاسفانه در این بازی‌ها نیستیم اما به حضور در آن خیلی نزدیک بودیم. البته مطمئنا اگر صعود می‌کردیم، باز هم در لیگ به مشکل می‌خوردیم.

او همچنین درباره آنالیز برنامه ۹۰ درباره تیم‌هایی که از داوری سود برده‌اند گفت: من اکنون این‌ها را شنیده‌ام و کارشناسان داوری آن را آنالیز کرده‌اند. آن چه من گفتم چیزی بود که خودم مشاهده کردم. ما با بازی و تمرین و کار، خودمان را مشغول می‌کنیم اما ناراحتم که عده‌ای تلاش می‌کنند که کار و زحمت بازیکنان ما که بیشترین استحقاق را دارند، کوچک جلوه دهند که این کار اشتباهی است. من نمی‌خواهم درباره تیم‌های دیگر صحبت کنم. نمی‌خواهم بگویم که این اشتباهات عمدا انجام شده است و فلان تیم سود برده یا ضرر کرده است. مهم این است که اشتباهات، عمدی نباشد. فغانی نشان داد که چرا جزو چهار داور برتر دنیاست و در سطح بالای جهانی سوت می‌زند. به جای این که فوتبال ایران او را تحسین کند، سعی می‌کنند، تحقیرش کنند.

برانکو درباره اردوی پرسپولیس گفت: در این فکر بودیم که ترکیه یا قطر را انتخاب کنیم که نظر من قطر است و وضعیت هوا ثبات بیشتری دارد. من با چینی‌ها و دیناموزاگرب در ترکیه اردو زده‌ام که در زمان چینی‌ها چهار روز مداوم در آن‌جا باران آمد.

سرمربی پرسپولیس درباره کمبود مسئول نقل و انتقالات در این باشگاه توضیح داد: آقای عرب فعلا هستند و هیات مدیره هم به زودی انتخاب خواهد شد. ایشان تجربه این کار را دارد و پتانسیل مالی باشگاه را می‌داند. درباره نام بازیکن‌ها من تصمیم خواهم گرفت. درباره مسائل مالی هم من چیزی نمی‌دانم و حتی نمی‌دانم بازیکنان فعلی چقدر قرارداد دارند.

او درباره بودجه مضاعف باشگاه پرسپولیس هم تصریح کرد: این سوال مربوط به مدیریت باشگاه می‌شود. همه ما انتظار داریم باشگاه وظایفش نسبت به بازیکنان و کادرفنی انجام دهد./ایسنا

اخبار مرتبط:
خروج اتباع افغانستانی از ایران؛ روند، دلایل و پیامدها
خروج اتباع افغانستانی از ایران؛ روند، دلایل و پیامدها

بر اساس گزارش وزارت کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۷۱۷ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی از کشور خارج شده‌اند. این روند از طریق سه مرز اصلی—دوغارون، میلک و مرز خراسان جنوبی—انجام شده و همچنان ادامه دارد. دولت ایران ضرب‌الاجلی برای خروج اتباع فاقد مدارک تعیین کرده که ۱۵ تیرماه ۱۴۰۴ پایان آن بود.

آواتولز؛ تامین‌کننده معتبر تجهیزات و ماشین‌آلات طلاسازی با کیفیت و گارانتی اصل
آواتولز؛ تامین‌کننده معتبر تجهیزات و ماشین‌آلات طلاسازی با کیفیت و گارانتی اصل

صنعت طلاسازی، هنری ظریف و تخصصی است که نیازمند استفاده از تجهیزات حرفه‌ای برای خلق آثار با کیفیت و ظرافت بالا است. شرکت آواتولز با ارائه کامل‌ترین مجموعه دستگاه‌ها و ابزارهای طلاسازی شامل دستگاه‌های نورد تخصصی (توپی ۶۵، دو طرفه، رو میزی و یکطرفه ۱۸۰)، لیزرهای برش، حکاکی و جوش، فرزهای متنوع، دستگاه‌های CNC و تراش NC، قلم تراش و النگو گشاد کن، همراه مطمئن صنعتگران است. این تجهیزات با دقت بالا، فناوری مدرن و گارانتی اصل، به افزایش سرعت تولید، کاهش ضایعات و بهبود کیفیت کمک می‌کنند. آواتولز با پشتیبانی تخصصی، قیمت رقابتی و ارسال سریع، بهترین انتخاب برای حرفه‌ای‌های طلاسازی است.

درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است