کد خبر : 362205
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۱۹ - 10:52
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

روزانه ۵۳۰ تن تخم‌مرغ در اصفهان تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اعلام کرد: روزانه ۵۳۰ تن تخم‌مرغ در اصفهان تولید و بخش عمده آن به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

روزانه ۵۳۰ تن تخم‌مرغ در اصفهان تولید می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین ایراندوست روز سه شنبه در نشست خبری افزود: مصرف روزانه تخم‌مرغ در استان کمتر از ۲۰۰ تن است، بنابراین بخش مهمی از نیاز کشور به این ماده غذایی از استان اصفهان تامین می‌شود.

به نوشته ایرنا؛ وی با اشاره به وجود ۲۶ واحد مرغ تخم‌گذار فعال با ظرفیت بیش از ۱۶ میلیون قطعه در استان تصریح کرد: سرانه تولید تخم‌مرغ در کشور ۱۵.۶ کیلوگرم و در اصفهان ۳۹ کیلوگرم به ازای هر نفر است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اضافه کرد: این خطه با تولید سالانه بیش از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات دامی و طیور، سهم ۱۵ درصدی در تولید شیر کشور، رتبه دوم در تولید گوشت قرمز و جایگاه نخست در تولید تخم‌مرغ را به خود اختصاص داده است.

ایراندوست ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ این استان با تولید سالانه ۷۳ هزار تن گوشت قرمز رتبه دوم کشور را کسب کرده و در زمینه تولید تخم‌مرغ نیز با ۲۰۹ هزار تن در سال، ۱۶ درصد از کل تولید کشور را تأمین می‌کند.

به گفته وی، با وجود محدودیت‌های اقلیمی، نوسانات ارزی و مشکلات اقتصادی، بخش خصوصی استان با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و کارشناسان فنی توانسته است جایگاه برتر خود را در حوزه تولیدات دامی حفظ و روزانه بیش از هزار تن مرغ زنده به کشتارگاه‌ها عرضه کند که حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ تن آن به دیگر استان‌ها ارسال می‌شود.

معاون جهاد کشاورزی اصفهان خاطرنشان کرد: منطقه ما در تولید شیر نیز ۱۵ درصد از شیر کشور را تأمین می‌کند و در تولید گوشت مرغ با ۱۷۲ هزار تن معادل پنج و نیم درصد تولید ملی در رتبه ششم کشور قرار دارد.

روزانه ۵۳۰ تن تخم‌مرغ در اصفهان تولید می‌شود

ایراندوست گفت: تلاش مجموعه تولیدکنندگان استان بر آن است که در کنار فراوانی محصول، کیفیت و سلامت غذا نیز در سطح مطلوب حفظ و امنیت غذایی جامعه تضمین شود.

وی ادامه داد: با وجود برخی کمبودها در نهاده‌ها و مشکلات حوزه تولید، تولیدکنندگان استان با تمام توان ایستاده‌اند و اجازه نداده‌اند خللی در عرضه مواد پروتئینی مردم ایجاد شود. هیچ جای نگرانی برای مردم وجود ندارد، زیرا استان اصفهان در تأمین تخم‌مرغ و سایر محصولات دامی نه تنها خودکفا، بلکه صادرکننده است.

معاون جهاد کشاورزی اصفهان اظهار داشت: در سال‌های گذشته و حتی در شرایط بحرانی مانند دوران جنگ اخیر، تولیدکنندگان اصفهانی با ایثار و پشتکار، چرخه تولید را متوقف نکردند و تلاش کردند نهاده‌ها به موقع در اختیار واحدها قرار گیرد تا تولید تخم‌مرغ در سطح جامعه کاهش نیابد.

استان اصفهان یکی از قطب‌های مهم تولید محصولات دامی در کشور است و سالانه حدود ۲ میلیون و ۴۵۰ هزار تن (معادل ۱۴ درصد کشور) از این محصولات در این خطه تولید می‌شود.

اخبار مرتبط:
نباید اجازه داد روابط ایران و عراق خدشه‌دار شود/اربعین امسال در امنیت کامل برگزار شد
نباید اجازه داد روابط ایران و عراق خدشه‌دار شود/اربعین امسال در امنیت کامل برگزار شد

قائم مقام وزیر کشور نسبت به تلاش برخی گروه‌ها برای خدشه‌دار کردن روابط ایران و عراق هشدار داد و گفت: هر گونه تخلف یا جرم، چه از سوی عراقی‌ها در ایران و چه ایرانی‌ها در عراق، باید طبق مقررات برخورد شود، اما این نباید باعث آسیب به روابط دو ملت ایران و عراق شود. حضور دانشجویان و گردشگران خارجی، از جمله عراقی‌ها، برای کشور ما فرصت‌های اقتصادی و فرهنگی فراوان ایجاد می‌کند.

صنایع بزرگ اصفهان آب دریا مصرف می‌کنند؛ گره تامین مالی پروژه ماندگان
صنایع بزرگ اصفهان آب دریا مصرف می‌کنند؛ گره تامین مالی پروژه ماندگان

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: صنایع بزرگ اصفهان به سمت استفاده از آب دریا رفتند تا فشار بر زاینده‌رود کاهش یابد.

مقتدایی: وزارت نیرو برای حل بحران زاینده‌رود گزارشی ارائه نکرده است
مقتدایی: وزارت نیرو برای حل بحران زاینده‌رود گزارشی ارائه نکرده است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت نیرو به رغم پیگیری نمایندگان، تاکنون برای حل بحران زاینده‌رود گزارش قانع کننده‌ای ارائه نکرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است