کد خبر : 361935
انتشار : 2025/10/07 - 14:39
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

ادعای غضنفری، نماینده نزدیک به پایداری: آمریکا هلی‌کوپتر شهید رئیسی را از کنترل ما خارج کرد و باعث برخورد آن به کوه شد

غضنفری تأکید کرد: از طرفی دیگر، وقتی جمهوری اسلامی می‌تواند کنترل پهپاد RQ107 آمریکایی که پیشرفته‌ترین پهپاد در زمان خودش بود را با جنگ الکترونیک از دست آن‌ها خارج کند و خودش به دست بگیرد و بر روی زمین بنشاند، آیا آمریکایی‌ها نمی‌توانند هلیکوپتری که ساخت خودشان است و تجهیزات آن آمریکایی است، از دست ما خارج کنند و هدایت آن را به دست بگیرند، از مسیر خارج کنند و باعث برخوردش به کوه شوند؟ این که برای آن‌ها خیلی راحت‌تر است.

ادعای غضنفری، نماینده نزدیک به پایداری: آمریکا هلی‌کوپتر شهید رئیسی را از کنترل ما خارج کرد و باعث برخورد آن به کوه شد

به گزارش سایت خبری مدارا: یک نماینده پایداری ادعایی درباره سقوط هلیکوپتر ابراهیم رئیسی و همراهانش مطرح کرد.

کامران غضنفری، نماینده مجلس گفت: آن صحبتی که یک مقام آمریکایی هفته اول اردیبهشت کرده بود که اسرائیل بنا دارد یک مقام ارشد ایرانی را ترور کند، سند اطلاعاتی است.

وی افزود: سند سری پنتاگون که به طریقی به دست نیروهای اطلاعاتی افتاده، حدس و گمان نیست و سند اطلاعاتی است.

او افزود: وقتی ما چنین توانایی داریم توانایی آمریکا و اسرائیل به مراتب بیشتر است.

اخبار مرتبط:
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد
تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد

منطقه ۴ با ۹۰ بار اصابت، منطقه ۲۱ با ۶۲ بار اصابت، منطقه یک با ۵۷ بار اصابت و منطقه ۲۲ با ۵۵ بار اصابت، بیشترین خسارت و منطقه ۱۷ با ۳ بار اصابت، کمترین خسارت را از حملات هوایی امریکا و اسراییل داشتند.

حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است