کد خبر : 361825
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۱۴ - 14:40
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

زیدآبادی: سران قوا تصور نکنند جای محکمی نشسته‌اند

احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: جناح افراطی، محمدرضا باهنر را به دلیل اظهارنظرش دربارۀ حجاب اجباری زیر ضرب حمله گرفته است.

زیدآبادی: سران قوا تصور نکنند جای محکمی نشسته‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا: عصر ایران نوشت: احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: جناح افراطی، محمدرضا باهنر را به دلیل اظهارنظرش دربارۀ حجاب اجباری زیر ضرب حمله گرفته است. این جناح گمان می‌کند که بعد از به بن‌بست رسیدن مذاکره با اروپا و آمریکا و بازگشت تحریم‌های سازمان ملل، دنیا به آن رو کرده و همای سعادت بر شانۀ آن نشسته و می‌تواند فضای فرهنگی و سیاسی جامعه را تسخیر و قدرت را در دست خود متمرکز کند.

گمان آن‌ها در این باره خیلی هم دور از واقعیت نیست. بعد از شکست مذاکرات، آن‌ها قدرتمندتر شده و جانی تازه گرفته‌اند. از این به بعد، در جهت تحمیل علایق تمامیت‌خواهانۀ خود بر رقبا و یا حذف آن‌ها خواهند کوشید.

هر چهره‌ای که حتی خواهان کمی ملایمت در یکی از حوزه‌های زندگی شده باشد، رقیب آنان به حساب می‌آید حال چه رئیس‌جمهور باشد چه رئیس‌مجلس چه رئیس قوۀ قضائیه و چه هر یک از فرماندهان نظامی. این روند با آقای باهنر شروع شده و به سرعت به دیگران هم می‌رسد. با این اوضاع سران قوا تصور نکنند جای محکمی نشسته‌اند!

عاقبت کار پیشروی این جناح هم البته آشکار است. چیزی از مدنیت در ایران باقی نخواهد ماند!

اخبار مرتبط:
شکایت دوباره دادستانی از کواکبیان
شکایت دوباره دادستانی از کواکبیان

دادستانی تهران علیه مصطفی کواکبیان مدیر روزنامه مردمسالاری اعلام جرم کرد.

سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود

هم‌زمان با اعلام نرخ سوم بنزین، دولت از حذف سهمیه خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل خبر داده است. طبق مصوبه دولت، به این خودروها معادل سهمیه اول و دوم (۶۰ و ۱۰۰ لیتر)، بنزین ۵۰۰۰ تومانی اختصاص می‌یابد. طبق این مصوبه سهمیه اول و دوم خودروهای پلاک دولتی و خودروهای خارجی حذف خواهد شد. اشخاص دارای بیش از یک خودرو، فقط برای یک خودرو سهمیه اول و دوم بنزین را خواهند داشت و مابقی به نرخ سوم تعیین می‌شود. میزان سهمیه دوم خودروهای سی‌ان‌جی سوز نیز از ابتدای بهمن نصف می‌شود.

عراقچی: تحریم‌کنندگان و مجریان آن باید بازخواست شوند
عراقچی: تحریم‌کنندگان و مجریان آن باید بازخواست شوند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه علیه ایران جنایت علیه بشریت محسوب می‌شوند و طرف‌های تحریم‌کننده و اجراکنندگان تحریم‌ها باید به‌خاطر ارتکاب این جنایت بازخواست شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است