به گزارش سایت خبری مدارا: دانشجو: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اعلام خبر درگذشت سومین دانشجوی حادثه تلخ واژگونی اتوبوس سرخه گفت: با وجود تلاشهای مستمر تیمهای درمانی، متأسفانه یکی دیگر از دانشجویان مصدوم این سانحه جان خود را از دست داد.
علی رشیدیپور، با اعلام خبر درگذشت یکی دیگر از دانشجویان حادثهدیده در سانحه تلخ تصادف اخیر اظهار داشت: این دانشجوی جوان که پس از وقوع حادثه در شرایط وخیم جسمانی به بیمارستان منتقل شده بود، علیرغم تلاشهای گسترده کادر درمانی، به دلیل شدت جراحات وارده، جان خود را از دست داد.
رشیدیپور افزود: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از نخستین لحظات وقوع حادثه، تمامی ظرفیتهای تخصصی و امکانات درمانی خود را برای نجات جان دانشجویان آسیبدیده بسیج کرد و تا آخرین لحظه از هیچ تلاشی دریغ نکرد.
رشیدیپور تأکید کرد: این حادثه تلخ، مسئولیت سنگینی را بر دوش ما نهاده و بر خود واجب میدانیم تا با بررسی دقیق ابعاد آن، از تکرار چنین وقایعی جلوگیری کنیم.
وی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با همکاری نهادهای ذیربط، پیگیر روشن شدن علل حادثه و برخورد قانونی با مقصران احتمالی خواهد بود تا امنیت و سلامت دانشجویان بیش از پیش تضمین شود.