کد خبر : 361205
انتشار : 2025/10/02 - 15:23
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

افشای علت مرگ دانش‌آموز ۱۴ساله زنجانی در مدرسه

عموی این دانش‌آموز در مورد روز حادثه می‌گوید: «دوربین‌های مدرسه را بررسی کردیم؛ نیما دو بار دور حیاط مدرسه دویده و هنگامی که خواسته در صف بایستد، حالش بد شده و روی زمین افتاده است. نیما نسبت به همسن و سال‌های خود اضافه وزن داشت و همین موضوع منجر به ایست قلبی شده است.»

افشای علت مرگ دانش‌آموز ۱۴ساله زنجانی در مدرسه

به گزارش سایت خبری مدارا: نهم مهر ماه جاری، دانش آموز ۱۴ساله به نام «نیما نجفی» در مدرسه دچار ایست قلبی شده و جانش را از دست داده است.

عموی این دانش آموز در مورد روز حادثه می‌گوید: «دوربین‌های مدرسه را بررسی کردیم؛ نیما دو بار دور حیاط مدرسه دویده و هنگامی که خواسته در صف بایستد، حالش بد شده و روی زمین افتاده است. نیما نسبت به همسن و سال‌های خود اضافه وزن داشت و همین موضوع منجر به ایست قلبی شده است.»

این در حالی است که برخی شنیده‌ها از اهالی روستای سهرین حاکی از آن است که این دانش آموز به خاطر تنبیه از سوی مدرسه صبح روز حادثه مجبور شده دو بار دور حیاط را بدود.

«ابراهیم خسروشاهی» رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زنجان در واکنش به این حادثه گفته است: «حادثه در یکی از مدارس روستای سهرین زنجان به وقوع پیوسته است. پس از گزارش موضوع، عوامل اورژانس به محل اعزام و متوجه شدند این دانش آموز دچار کاهش سطح هوشیاری شده و قلب و ریه او کار نمی‌کند که به سرعت برای انجام عملیات احیا و انتقال او به بیمارستان اقدام شد.»

خسروشاهی در ادامه عنوان کرده است: «متاسفانه تلاش‌ها برای احیای این دانش آموز بی‌نتیجه مانده و در نهایت او جان خود را از دست داده است. علت این موضوع در دست بررسی قرار دارد. این دانش آموز پسر در مقطع متوسطه اول در روستای سهرین از توابع بخش قره‌پشتلو شهرستان زنجان تحصیل می‌کرد.»

اخبار مرتبط:
جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است
جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است

رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: ستاد انتخابات کشور و هیات نظارت مرکزی طی جلسه‌ای مشترک، ۲۴ مهرماه را برای برگزاری انتخابات شوراها به شعام پیشنهاد داده اند و منتظر پاسخ شورای عالی امنیت ملی به این پیشنهاد هستند.

مسعودی: فیلترینگ با وجود دسترسی گسترده به VPN عملاً کارکرد خود را از دست داده است
مسعودی: فیلترینگ با وجود دسترسی گسترده به VPN عملاً کارکرد خود را از دست داده است

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران با اشاره به تصمیم اخیر درباره امکان استفاده دستگاه‌های دولتی از شبکه‌های اجتماعی خارجی برای اطلاع‌رسانی، گفت ادامه فیلترینگ در شرایطی که ابزارهای عبور از محدودیت‌ها به‌سادگی در دسترس کاربران قرار دارد، عملاً کارکرد سابق خود را از دست داده و حتی می‌تواند مخاطرات امنیت سایبری ایجاد کند.

سلیمی، نماینده مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است
سلیمی، نماینده مجلس: ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است

عضو هیأت رئیسه مجلس با تأکید بر اینکه ارتفاعات «علی الطاهر» خط قرمز جمهوری اسلامی ایران اعلام شده است، خاطرنشان کرد: این خطوط قرمز به هیچ وجه قابل مماشات نیستند و رژیم صهیونیستی نباید در این زمینه دچار اشتباه محاسباتی شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است