کد خبر : 360842
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۰۸ - 14:44
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

۱۵ ماه حبس برای یک خبرنگار!

عضو شورای شهر تهران، از صدور حکم بدوی ۱۵ ماه حبس برای خبرنگار و دو سال محرومیت از مسئولیت‌های دولتی و شهرداری برای فرد مطرح‌کننده شایعه پست‌فروشی خبر داد.

۱۵ ماه حبس برای یک خبرنگار!

به گزارش سایت خبری مدارا: پرویز سروری در سیصد و پنجاه و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران و در تذکری خارج از دستور، اظهار کرد: دیروز ۶۵ خودروی جدید به آتش‌نشانی تهران اضافه شد؛ شامل ۲۳ تانکر ۳۰ هزار لیتری و ۱۲ هزار لیتری، دو دستگاه نردبان ۲۷ متری که برای ما بسیار مهم است و همچنین ۱۵ دستگاه تویوتای تک‌کابین که به ناوگان آتش‌نشانی افزوده شد و بسیار ارزشمند است. همان‌طور که شورای شهر تأکید دارد، باید این روند ادامه پیدا کند.

وی در ادامه با اشاره به سخنان روز گذشته رئیس‌جمهور گفت: سخنان محکم، مقتدرانه و عاقلانه رئیس‌جمهوری باعث افتخار همه ما ایرانی‌ها بود.

عضو شورای شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود افزود: شورا و شهرداری در هم تنیده هستند و شهرداری متولد شوراست، اما یک دروغ بزرگ درباره پست‌فروشی به شهرداری نسبت دادند و جاروجنجالی به راه انداختند. پس از شکایت‌ها، برای خبرنگاری که این خبر را منتشر کرده بود، ۱۵ ماه حبس تعزیری صادر شد و برای فردی که این موضوع را در شهرداری مطرح کرده بود نیز حکم ۱۵ ماه حبس تعزیری، ۷۰ میلیون تومان جزای نقدی، دو سال محرومیت از مسئولیت‌های دولتی و شهرداری و الزام به عذرخواهی رسمی و رسانه‌ای از تهمت دروغ مطرح‌شده صادر شد.

وی ادامه داد: فردی که به او تهمت زده شد را می‌شناختم و می‌دانم از افراد بسیار متدین و انقلابی است. واقعاً این تهمت خانواده او را نابود کرد. نمی‌دانم این محکومیت‌ها چقدر می‌تواند آبرویی را که از این فرد برده شد، جبران کند. اما می‌خواهم بگویم ما منتظریم ببینیم ایران اینترنشنال و بی‌بی‌سی فارسی چقدر این خبر را منتشر می‌کنند و چقدر دلسوزی نشان می‌دهند.

اخبار مرتبط:
صفحه فارسی دولت آمریکا تعطیل شد
صفحه فارسی دولت آمریکا تعطیل شد

صفحه فارسی دولت آمریکا در توییتر تعطیل شد.

۴۰ هزار زندانی مشمول عفو معیاری رهبری شدند
۴۰ هزار زندانی مشمول عفو معیاری رهبری شدند

دادستان کل کشور گفت: امرز همه توان خود را باید به کار گیریم تا آمار زندانیان کاهش یابد. عفو معیاری نیز که اخیراً به اجرا درآمده است، تعداد قابل توجهی از افراد را شامل می‌شود؛ حداقل بالغ بر ۴۰ هزار نفر در سراسر کشور مشمول این عفو شده‌اند که برخی آزاد شده و برخی نیز از تخفیف یا تعویق مجازات برخوردار شده‌اند. این اقدام می‌تواند به طور چشمگیری در کاهش جمعیت کیفری مؤثر باشد.

موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT
موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام از موافقت اعضای این مجمع با پیوستن ایران به CFT خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است