کد خبر : 358608
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۲۵ - 11:56
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

عراقچی: کشورهای زیادی تلاش می‌کنند نقش مثبتی در خصوص میانجی‌گری بین ایران و آمریکا ایفا کنند؛ فقط قطر نیست

وزیر امور خارجه درباره اینکه آیا قطر قرار است میانجی جدید بین ایران و آمریکا شود؟ گفت: کشورهای زیادی تلاش می‌کنند نقش مثبتی در این خصوص ایفا کنند، فقط هم قطر نیست و کشورهای منطقه الان این انگیزه را دارند که کمک کنند مشکلی که وجود دارد به شکل بهتری حل شود.

عراقچی: کشورهای زیادی تلاش می‌کنند نقش مثبتی در خصوص میانجی‌گری بین ایران و آمریکا ایفا کنند؛ فقط قطر نیست

به گزارش سایت خبری مدارا: سیدعباس عراقچی امروز (سه‌شنبه) در حاشیه دومین همایش ملی ایران و سازمان همکاری اقتصادی اکو در محل مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در جمع خبرنگاران به سؤالات آنها پاسخ گفت.

وی درباره اینکه آیا قطر قرار است میانجی جدید بین ایران و آمریکا شود؟ گفت: کشورهای زیادی تلاش می‌کنند نقش مثبتی در این خصوص ایفا کنند، فقط هم قطر نیست و کشورهای منطقه الان این انگیزه را دارند که کمک کنند مشکلی که وجود دارد به شکل بهتری حل شود.

به نوشته فارس، وزیر خارجه بیان کرد: فعلا برای شروع مذاکره بحث واسطه مهم نیست، بحث اراده در طرف مقابل ما مهم است و اینکه بپذیرند که براساس منافع متقابل برای توافقی که منافع هر دو طرف را در بر داشته باشد، بدون تهدید و بدون ارعاب شرکت کنند و هر زمان آنها به این نقطه برسند بقیه مسائل جزو فرعیات است.

اخبار مرتبط:
قائم‌پناه: برای پزشکیان حفظ بیت‌المال از اولویت های خاص است
قائم‌پناه: برای پزشکیان حفظ بیت‌المال از اولویت های خاص است

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری از کاهش هزینه‌های سفرهای داخلی و خارجی دولت با تاکید رهبری انقلاب و شخص رئیس‌جمهوری خبر داد.

وزارتخارجه آلمان: ایران هنوز هیچ اقدامی برای توقف مکانیسم ماشه انجام نداده است
وزارتخارجه آلمان: ایران هنوز هیچ اقدامی برای توقف مکانیسم ماشه انجام نداده است

در حالی که تنها ۱۰ روز تا فعال شدن مکانیزم ماشه باقی مانده است، وزارت خارجه آلمان در صفحه رسمی خود در توئیتر نوشت: «ایران هنوز هیچ اقدامی نکرده است. باید مذاکرات را از سر بگیرد و اجازه بدهد بازرسان آژانس از سایت‌های هسته‌ای بازدید کنند.»

نامهٔ اساتید حوزه علمیه به رئیس مجمع تشخیص: سی‌اف‌تی یک کنوانسیون استعماری است آن را از دستور کار خارج کنید
نامهٔ اساتید حوزه علمیه به رئیس مجمع تشخیص: سی‌اف‌تی یک کنوانسیون استعماری است آن را از دستور کار خارج کنید

جمعی از اساتید و طلاب حوزهٔ علمیهٔ قم در نامه‌ای سرگشاده به آملی لاریجانی، نگرانی‌های خود دربارهٔ پیوستن ایران به کنوانسیون CFT را مطرح کردند و نوشتند: تلاش شما برای جلب نظر اعضای مجمع در جهت پیوستن ایران به این کنوانسیون استعماری، تأسف‌بار است. لازم است که با تأمل مجدد، پیوستن به کنوانسیونی که توسط ابرجنایتکاران عالم تدوین شده را رد و برای همیشه از دستور کار مجمع خارج کنید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است