کد خبر : 358586
انتشار : 2025/09/16 - 09:47
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: مدعیان اصلاحات دنبال براندازی هَستند

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری نوشت: تغییر پارادایم و «تغییر سیاست‌های کلان» که همان براندازی نظام (‌Regime change‌) است.

کیهان: مدعیان اصلاحات دنبال براندازی هَستند

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه کیهان در ستون گفت و شنودش نوشت: گفت: مدعیان اصلاحات باز هم نسخه «تغییر پارادایم‌»، «تغییر سیاست‌های کلان‌» و «‌مذاکره با آمریکا» را پیچیده‌اند!
گفتم: این پیشنهادها با آنچه آمریکا و اروپا و رژیم صهیونیستی، رسماً و با صراحت اعلام کرده‌اند چه تفاوتی دارد؟!
گفت: تغییر پارادایم و «تغییر سیاست‌های کلان» که همان براندازی نظام (‌Regime change‌) است که ترامپ و نتانیاهو بارها تکرار کرده‌اند! و «‌مذاکره با آمریکا‌» هم از نظر اعلام‌شده ترامپ «‌تسلیم محض» در مقابل آمریکاست.
گفتم: این وطن‌فروشی نیست که دنبال تغییر نظامی هستند که چهل و چند سال در مقابل همه قدرت‌های ریز و درشت دنیا با اقتدار ایستاده است؟! و این نکته بدیهی برایشان قابل درک نیست که آمریکا در اوج مذاکرات به سگ زنجیری خود دستور حمله نظامی به ایران را داده و پس از ناکامی صهیونیست‌ها خودش به ایران حمله کرده است؟! 
گفت:‌ ای عوام! به همین علت که نظام توانسته در مقابل آمریکا و متحدانش ایستادگی کند، نسخه تغییر نظام را می‌پیچند و به همین دلیل که منظور آمریکا از مذاکره تسلیم ایران است، اصرار بر مذاکره دارند. هزار بار هم برایشان مشخص شود، باز هم به همان روال برمی‌گردند!
گفتم: یارو می‌گفت؛ این مارمولک‌ها مگر چیزی جا گذاشته‌اند که هر چند قدم که می‌روند، برمی‌گردند و به عقبشان نگاه می‌کنند؟!

اخبار مرتبط:
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است